Kötü Ekonomiyi Namaz Kılmayanlara Bağlayanlar, Şimdi De Ege'deki Depremin Sebebini Böyle Açıklıyor! 

Bir dini yapılanmanın hocalarından Mesut Demir, yapmış olduğu açıklamalarla sosyal medyada viral oldu. Mesut Demir, Ege'de deprem olmasının sebebini kentteki kürtaj sayısının fazla olmasına ve kadınların kısa elbise ile etekleriyle dolaşmasına bağladı. Bir dini yapılanmanın hocalarından olduğu öne sürülen Mesut Demir, konuşmalarıyla dikkat çekti. Sosyal medyada gündem olan Mesut Demir, Egeli olan fakat Fatih'te oturan komşusu ile olan konuşmasını anlattı. Ege Bölgesi'nde depremlerin meydan

Kötü Ekonomiyi Namaz Kılmayanlara Bağlayanlar, Şimdi De Ege'deki Depremin Sebebini Böyle Açıklıyor! 

Dağlarda Su, Ot Ararız
'Bu kadar bela yetmedi mi?' Çıkışını yapan Mesut Demir, konuşmalarımı şöyle sürdürdü;


“Allah isterse belayı gönderir. Millet artık 30 santimetre elbise ile dolaşıyor. Dağlarda ot ararız, su ararız. Dağlar da yanmaya başladı. Arkadaşlar bir duaya çıkalım, seferber olalım. Türkiye şu an içeriden gitti. Üniversitesi gençliğinde hiç hayır yok. Bizim Müslümanlarda da okul okul dolaşıyor çocuğu nereye vereyim diye. Elimizden Kur’an-ı Kerim gitti, Resulullah gitti, namaz gitti, Allah gitti, iman gitti”

Dedi.


Cübbeli Ahmet Hoca'dan Benzer Sözler Gelmişti

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, geçtiğimiz günlerde YouTube kanalından ekonomi ile ilgili yorumlar yapmıştı. Ekonominin kötü olmasının sebebinin namaz kılmayan insanlar olduğunu dile getirmişti. Toplumun %90'nın Müslüman olmaktan uzaklaştığını ve namaz kılmadığını dile getiren Cübbeli Ahmet Hoca (Ahmet Mahmut Ünlü), namaz kılmayan %90'lık kesimin İslam dinine ve namaza yanaşmasıyla, yaklaşmasıyla beraber ekonomik problemlerin de peyderpey ortadan kalkacağını söylemişti.