İKEA ile Ankara Ceva Lojistik Şubeleri Hakkında Şikayet Yağıyor! "Bu Ne Sorumsuzluktur..."

İKEA'nın müşteri hizmetlerindeki sorunlar devam ederken, İKEA ile çalışan ceva lojistik'in de müşterilerini mağdur ettiği, kargo ücreti ödenen ürünlerin ilgili kişilere teslim edilmediği bildiriliyor. Ekşi sözlük ve sikayetvar gibi internet sayfalarında özellikle son aylarda yüzlerce şikayet görülürken, sorunların çözülmediği gözlemleniyor. 

İKEA ile Ankara Ceva Lojistik Şubeleri Hakkında Şikayet Yağıyor! "Bu Ne Sorumsuzluktur..."

Dünyaca ünlü İKEA firmasına ise ulaşamadıklarını belirten müşteriler  , müşteri hizmetlerinin kesinlikle sorun çözümünde zayıf kaldığını, görüşülen kişilerin hiç bir sorunlarını çözmediğini, aksine kendilerini sürekli olarak oyaladıklarını belirtiyor.

İKEA'dan 1 Temmuz tarihinde 1000 TL'nin üzerinde alışveriş yaptığını belirten bir vatandaş şunları söyledi: 

Ürünlerim için ayrıca 107 TL nakliye bedeli ödedim. Ürünlerim nakliye firmasına ulaşmasına rağmen buradan bana bir türlü teslim edilmiyor. Ceva Lojistik'in Ankara şubesine kesinlikle ulaşamıyorum. Defalarca aramama rağmen bir kez dahi bana geri dönüş yapılmadı. Bugün, öğle saatlerinde Ceva Lojistik müşteri hizmetlerinden Ayşe Nur isimli bir hanımla görüştüm, bana kesinlikle dönüleceğini, sorunumun çözüleceğini söyledi. Eğer dönülmezse sorumlusu benim dedi.  Bu görüşme kayıtlarında da vardır. Fakat ne arayan ve ne soran var. İKEA zaten apayrı bir dünya. Defalarca görüştüm, her seferinde size 24 saatte döneriz, 72 saatte döneriz diyorlar. Sorunlarımızı çözmek bir yana çözmek için gayret dahi etmiyorlar. Ben bu ürünler için nakliye parasını ödemişim.

"107 TL NAKLİYE PARASI VER, CANLARI İSTEDİĞİNDE GETİRSİNLER"

İnternetten bir parça kuruyemiş sipariş ettiğinizde bile 2 günde gelirken, 107 TL nakliye bedeli ödediğim ürünler neden teslim edilmiyor. İlk kez Ceva Lojistik'i aradığımda "dağıtıma çıkılacak ama araba dolması lazım" dediler. Tam bir komedi, tam bir işgüzarlık. Birileri sipariş vermezse, yani arabaları dolmazsa getiemeyecekler demek ki.  İnternette araştırdığımda 5-10 bin liralık siparişleri gelmeyen, iadeleri gerçekleşmeyen, hatalı ürünlerle ortada kalan onlarca kişi gördüm. 

"SORUMLULAR CEZA ALMAYACAKLARINI BİLDİKLERİ İÇİN RAHAT"

Bu araştırılmalı. Bununla alakalı hamleler yapılmalı. İlgili bakanlıklar vatandaşların haklarını korumalı. Bu kişiler (Müşteri hizmetlerindeki ilgisiz şahıslar, nakliye teslim sürecini yöneten şahıslar, ilgili şubelerin müdürleri) neden ceza almıyor? bu kişilere neden Bakanlıklar düzeyinde yaptırım yok. Bu yüzden bu rahatlık. Nasılsa benim ürünüm değil diyor. Kimse işini düzgün yapmıyor. 

ŞİKAYETVAR İSİMLİ SAYFADAKİ ŞİKAYETLERDEN BAZILARI

EKŞİSÖZLÜKTEKİ ŞİKAYETLERDEN BAZILARI

Haber: [email protected]