İBB'den Faturasını Ödeyemeyenler ve Maddi Durumu Olmayanların Faturasını Ödemek İsteyenler için Yeni Uygulama

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen askıda fatura uygulaması için başvurular alınmaya devam ediliyor.

İBB'den Faturasını Ödeyemeyenler ve Maddi Durumu Olmayanların Faturasını Ödemek İsteyenler için Yeni Uygulama

İSKİ ve İGDAŞ faturalarını ödemekte zorlanan vatandaşların askıya fatura bırakabildiği, maddi durumu olmayan vatandaşlar için fatura ödeyerek bu kişilere yardımcı olmak isteyenler için askıdan fatura alabildiği uygulamaya başvurular devam ediyor. İBB'nin resmi sayfasından konuya ilişkin yapılan bilgilendirmede İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sözlerine yer verilerek, "Kıymetli hemşehrilerim; bu zor günlerde aramızdaki dayanışmayı büyütmek ve geride kimseyi bırakmamak adına yeni bir adım daha atıyoruz. Askıda fatura uygulamamızı başlatıyoruz. Bu sayfadaki ihtiyaç sahipleri, iBB tarafından onaylanmış ihtiyaç sahibi ailelerdir. İSKİ ve İGDAŞ faturalarını ödemede güçlük çeken vatandaşlarımızı, siz hayırseverlerin desteği ile biraz daha rahatlatmak istiyoruz. Bu kampanyaya destek olacak tüm hayırsever vatandaşlarımıza en derin şükranlarımı sunuyorum." denildi.

Askıda fatura başvurusu yapmak ve askıdaki faturaları almak için https://askidafatura.ibb.gov.tr adresinin ziyaret edilmesi gerektiği kaydedildi.