Hükümetten Asgari Ücret ve Yeni Destek Paketleriyle İlgili Açıklama Geldi

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, katıldığı canlı yayında gündeme ekonomiye ilişkin açıklamalarda bulundu.

Hükümetten Asgari Ücret ve Yeni Destek Paketleriyle İlgili Açıklama Geldi

Bugün katıldığı canlı yayın programında A Haber Ankara temsilcisi Murat Akgün’ün sorularını cevaplayan AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, önemli açıklamalarda bulundu.

Asgari ücret ve yeni destek paketleriyle ilgili de Murat Akgün, Kurtulmuş’a yeni destek paketleri gelecek mi diye sordu. Numan Kurtulmuş’un cevabı şu şekilde oldu;

“Pandeminin başından beri krizin ağırlaşmasıyla beraber sürekli destekler yapıldı. İki ana eksende hükümet önceliklerini belirledi. Biri üretim kabiliyetini düşürmemek, diğeri ise hayat pahalılığı karşısında vatandaşın alım gücünü artıracak tedbirleri ortaya koymak. Hükümet bu iki başlık altında tedbirleri alıyor.

Vatandaşımızı enflasyona ezdirmeyecek teşviklerin ortaya konulması amacımızdır. Her alanda olabilecek bütün imkanla vatandaşımızın alım gücünü artıracak adımlar atmaya devam edecek. Asgari ücret de buna dahil, emeklilere yapılan iyileştirmeler buna dahil, memurlara ve işçilere bunlar dahil.. Bu istikamette devam edilecektir. En kısa zamanda bu ekonomik kriz şartlarının küresel ölçekte de zayıflayacağını umud ediyoruz. Ama şunu söylemek gerekiyor. Türkiye küresel krizden en az zararla çıkacak sayılı ülkelerden olacaktır.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /