Halkbank'tan Polislere İyi Haber: 100 Bin TL'ye Kadar Düşük Faizli Kredi Kampanyası

Halkbank 'tan polisler için bir kampanya. Türk Polis Teşkilatının 175 'inci Kuruluş Yıldönümü vesilesi ile başlatılan kampanyada 100 bin TL 'ye kadar düşük faizli kredi sağlanacağına yer verildi.

Halkbank'tan Polislere İyi Haber: 100 Bin TL'ye Kadar Düşük Faizli Kredi Kampanyası

Halkbank 'tan polislere özel kampanya.

Halkbank tarafındna bir açıklama yapıldı. "Kredi 155 İhtiyaç Kredisi" başlığı ile yayımlanan duyuruda polislere düşük faizli kredi dsteği sağlanacağına yer verildi. 

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışan personellere 100 bin TL 'ye kadar düşük faizle verilecek ihtiyaç kredisi için duyuru şu şekilde yayımlandı:

"Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı tüm hizmet birimlerinde çalışan müşterilerimizin tüm nakit ihtiyaçları için aylık %0,95 faiz oranı ve bütçelerine uygun geri ödeme seçenekleriyle 100.000 TL'ye kadar 60 ay vadeli kredimizdir."

"Dilerseniz 100.000 TL’ye kadar kredinizi aylık %0,95 faiz oranıyla tahsis ücretli olarak kullanabilirsiniz."

AVANTAJLAR

Emniyet mensuplarına sağlanan kredi desteğinde bazı avantajlara da yer verildiği bildirildi. Eşit , artan , azalan ve 3 aya kadar geri ödemesiz ile serbest ödemeli taksitler şeklinde verilen kredinin avantajları şu şekilde:

  • Aylık eşit taksitli,
  • Artan taksitli,
  • Azalan taksitli,
  • 3 aya kadar ödemesiz dönemli,
  • Serbest ödemeli

KREDİ HESAPLAMA

Emniyet mensuplarına verilecek kredinin hesaplaması ise şu şekilde:

15 bin TL çekecek emniyet mensupları, 60 ay vade için her ay 346 TL ödeme yapacak. Toplam maliyet ise 20 bin 792 TL olacak.

50 bin TL kredi çekecek emniyet mensupları ise ayda 1115 TL ödeme yapacak. 60 ay yapılacak ödeme sonrası toplamda 66 bin 900 TL ödenecek.

Yıllık toplam maliyet oranı; faiz, tahsis ücreti ve vergileri kapsamakta olup örnek vade ve tutar üzerinden hesaplanmıştır.
Tahsis ücretine %5 Banka Sigorta Muamele Vergisi (BSMV) dahil edilmiştir.
Ürüne ait faiz oranı, Bankamızdan en az kredi taksit tutarı kadar Açık Hesap açtırmayı, Hayat Sigortası yaptırmayı, Bankamız Kredi Kartını talep eden müşterilerimiz için geçerlidir.
(Hayat sigortası primi, müşterinin yaşı, cinsiyeti ve kredi tutarına bağlı olarak değişmekte olup, 15.000 TL 60 ay vadeli kredi kullanan 35 yaşında erkek müşteri için bir yıllık sigorta primi 46,62 TL’ dir.) 
Halkbank, gerektiğinde kredi şartlarında değişiklik yapma ve kredi kullandırımını durdurma hakkını saklı tutar.

BAŞVURU

Kredi başvurusu Halkbank şubelerinden yapılacak.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA