Halkbank'tan 6 Ay Geri Ödemesiz Destek Kredisi-İşte Başvuru

Halkbank tarafından yapılan açıklamada 6 ay geri ödemesiz kredi desteği başvurularının başladığına yer verildi. 0.55 faizle verilen sosyal hayatı destek kredisinde başvurular internet üzerinden alınıyor. Kredi destek detayı, başvuru bilgileri ve kredi faiz hesaplama detayları yazımızda.

Halkbank'tan 6 Ay Geri Ödemesiz Destek Kredisi-İşte Başvuru

Halkbank'tan 6 ay geri ödemesiz destek kredisi.

Halkbank tarafından yapılan açıklamada aevlenecek, ev kuracak , ev eşyası alacak vatandaşlara destek sağlanacağına yer verildi. Düşük faizli kredi destek paketinde 30 bin TL 'ye kadar destek sağlanacağı ve 6 ay geri ödeme olmayacağına yer verildi. 

TARİHİN EN BÜYÜK KREDİ DESTEK PAKETİ

Pandemi döneminde açıklanan kredi destek paketinde vatandaşlara tatil, araç, konut ve sosyal hayatı destek kredisi başlıkları altında düşük faizli yüksek vadeli ve 6 aya kadar geri ödemesiz kredi imkanı sunulduğuna yer verildi. Biz de bu yazımızda sosyal hayatı destek kredisinin detaylarına, geri ödeme miktarına ve faiz hesaplamasına yer verdik.

"Küresel pademiden normalleşme sürecine geçiş ve sosyal hayatın canlanması ile birlikte; müşterilerimizin mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev tekstil, çeyiz, küçük ev aletleri vb. ihtiyaçlarınızın karşılanmasının amacıyla aylık %0,55’ten başlayan faiz oranı ile 6 ay ödemesiz dönemli, 60 aya varan vade seçenekleriyle 30.000 TL'ye kadar Sosyal Hayatı Destek Kredi Paketi hizmete sunulmuştur." ifadeleri ile duyurulan sosyal hayatı destek paketinde 30 bin TL 'ye kadar kredi çekilebileceğine , çekilecek kredinin faiz oranının 0.55 seviyesinde olacağına yer verildi. 

ANLAŞMALI OLMAYAN FİRMALARA FARKLI FAİZ

Yapılan açıklamada 0.55 'lik faiz oranının sadece anlaşmalı firmalarda geçerli olduğuna yer verildi. Başka yerlerden alış veriş yapacaklara 30 bin TL 'ye kadar kredinin 0,82 faiz oranı ile verileceği bildirildi. 

6 AY GERİ ÖDEME YOK

60 aya kadar vade ile verilecek kredide müşteriler, isterlerse kredi ödemesine 6 ay sonra başlayabilecek. 6 ay geri ödeme yapmayacak vatandaşların borçları 54 ay üzerinden hesaplanacak.

KREDİ HESAPLAMASI

Halkbank, 10 bin ile 30 bin TL arasında çekilecek kredi için şu bilgileri paylaştı:

10 bin TL için 0,55 faizle toplamda 12 bin 312 TL ödeme yapılacak.

10 bin TL için 0,82 faizle toplamda 13 bin 529 TL ödenecek.

30 bin TL , 0,55 faizli kredide toplam geri ödeme 36 bin 936 TL olacak.

30 bin TL, 0,82 faizle çekilecek kredide toplam geri ödeme ise 40 bin 588 TL.

BAŞVURU ŞEKLİ

Halkbank kredi başvurusu için https://www.halkbank.com.tr/21924-sosyal_hayati_destek_kredisi adresine gitmeniz gerekmektedir. Açılan sayfada kredi başvurunuzu yapabilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA