Halkbank'ın 0.99 Faizle Konut Kredisi için Başvurular Sürüyor

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşların sıkça başvurduğu yollardan birisi de kredi çekmektir. Geçtiğimiz aylarda artan faiz oranları, vatandaşların belini büktüğü kadar inşaat sektörünü de bunaltmıştı. Kamu bankalarının öncülüğünde başlatılan konut kredisi kampanyalarının ardından ise sektörde canlanma görülmüştü. Halkbank'ın Eylül ayında hayata geçirdiği konut kredisi faiz kampanyasına başvurular devam ediyor.

Halkbank'ın 0.99 Faizle Konut Kredisi için Başvurular Sürüyor

Halkbank'ın 0.99 Faizle Konut Kredisi için Başvurular Sürüyor

Halkbank'ın düşük faizle konut kredisi kampanyası için başvurular devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Halkbank'ın resmi internet sayfası ve çeşitli basın yayın organları aracılığıyla yaptığı duyuruda, konut kredisi faizlerinde oranın %0.99'a çekildiği, ihtiyaç kredisi faizlerinin ise %1.25'e çekildiği belirtilmişti.

Halkbank resmi internet sayfasından da yapılan açıklamada, Halkbank Genel Müdürü Osman ARslan'ın açıklamalarına yer verilmiş, "kredi faizlerini ilk indiren bankalardan biri olmuştuk. Aynı iradeyi kararlılıkla sürdürüyoruz ve müşterilerimize avantajlı faiz oranları sunmaya devam ediyoruz. Merkez Bankası’nın son faiz indirimi yanı sıra, Avrupa Merkez Bankası’nın da faizleri beklentilerle uyumlu düşürmesi tüm küresel piyasalarda faizlerin düşüş eğiliminin süreceğine yönelik beklentileri güçlendirmiştir. Ekonomimizdeki dengelenme süreciyle birlikte ülkemizin risk primi düşmeye devam etmekte, yurtdışı yatırımcıların tahvil piyasasına ilgileri giderek artmaktadır. Bu gelişmeler doğrultusunda bankamızın da kredi faizlerini indirmesi yatırım ortamının canlanmasına ve ekonomik büyümeye daha fazla katkı sağlayacaktır." ifadelerinin yer aldığı görülmüştü. Halkbank kredi kampanyalarıyla ilgili detaylı bilgiye, Halkbank'ın resmi internet sayfası, şubeler ve mobil bankacılık üzerinden erişim sağlanabiliyor.