Halkbank Bireysel Temel İhtiyaç Kredisi için Başvurular Sürüyor! 5 Bin Liranın Altında Geliri Olanlara 10 Bin Liraya Kadar Kredi

Halk Bankası'nın bireysel temel ihtiyaç kredisi için başvuru işlemleri devam ediyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası'nın kredi kampanyalarına kısa sürede rekor başvuru geldi. Başvurular devam ediyor.

Halkbank Bireysel Temel İhtiyaç Kredisi için Başvurular Sürüyor! 5 Bin Liranın Altında Geliri Olanlara 10 Bin Liraya Kadar Kredi

Halkbank'tan bireysel temel ihtiyaç kredisi kampanyasına ilişkin yapılan bilgilendirmede, kovid-19'a karşı ekonomik istikrar kalkanı tedbirleri kapsamında hayata geçirilen yeni kampanyadan 5 bin liranın altında geliri olanların faydalanabileceğine yer verilirken, ilgili açıklamada, "Hassas günlerden geçtiğimiz bu dönemde devreye alınan “Ekonomik İstikrar Kalkanı” tedbirleri kapsamında; hane halkı aylık geliri 5.000 TL’nin altında olan müşterilerimizin gıda, sağlık, kira, fatura ödemeleri (elektrik, su, doğalgaz vb.) gibi temel ihtiyaçlarının finansmanını sağlamak amacıyla, aylık %0,49 faiz oranı ile 6 ay ödemesiz dönemli, 36 aya varan vade seçenekleriyle 10.000 TL'ye kadar Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi hizmete sunulmuştur." denildi.

ASGARİ ÜCRETLİLER, EMEKLİLER, SERBEST MESLEK MENSUPLARI DA BAŞVURABİLİYOR

10 bin liraya kadar , aylık 0.49 faizle 36 ay vadeli kredi seçeneklerine ve diğer detaylara resmi internet sayfasından erişilebileceğine yer verilen resmi duyuruda, "Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi’nden hane halkı aylık geliri (aynı evde yaşayan eş ve çocuk) 5.000 TL ve altında olan ücretliler, asgari ücretliler, emekliler, serbest meslek mensubu olan müşterilerimiz yararlanabilecektir. Kamu bankalarının sadece birinden başvuru yapılabilecektir. Aynı hane içerisinden ise sadece bir kişi başvuruda bulunabilecektir." uyarısı da yer aldı.

Detaylı bilgilendirme için https://www.halkbank.com.tr/21546-bireysel_temel_ihtiyac_destek_kredisi_ adresi ziyaret edilebilir.