Halk Bankası da 60 Ay Vadeli İhtiyaç Kredisi Vermeye Başladı Ama Faiz Oranları Can Yakıyor

Halk Bankası da BDDK'nın Resmi Gazete'de yayımlanan kararının ardından 60 ay vade ile tüketici kredisi vermeye başladı. Halk Bank ihtiyaç kredilerinde vade 60 aya kadar çıkıyor, 10 bin liralık bir kredi çekmek isteyen vatandaşları ise aylık 1.79, yıllık yüzde 29,38 oranında bir faiz bekliyor. Ziraat bankası ve Garanti bankası da yeni 60 ay vadeli tüketici kredisi kampanyalarını duyurdu.

Halk Bankası da 60 Ay Vadeli İhtiyaç Kredisi Vermeye Başladı Ama Faiz Oranları Can Yakıyor

Halk Bankası 60 Ay Vadeli İhtiyaç Kredisi Vermeye Başladı Ama Faiz Oranları Can Yakıyor

Halk Bankası'da BDDK'nın Resmi Gazete'de yayımlanan kararının ardından 60 ay vade ile tüketici kredisi vermeye başladı. Halk Bank ihtiyaç kredilerinde vade 60 aya kadar çıkıyor, 10 bin liralık bir kredi çekmek isteyen vatandaşları ise aylık 1.79, yıllık yüzde 29,38 oranında bir faiz bekliyor. Halkbankası'nın 'Bitmeyen ihtiyaçlara limitsiz çözüm' başlığı altında duyurduğu ihtiyaç kredisi kampanyasında bireysel ihtiyaçlar için 60 ay vadeli kredi kullandırılıyor, 10 bin lira kredi çeken vatandaş 298 TL taksitle, 60 ay vade ile 52.59 TL tahsis ücreti ile kredinin geri ödemesini yapıyor. 10 Bin TL kredi çeken vatandaş 17 bin 880 TL olarak bu krediyi ödemek durumunda kalıyor. Diğer bankalarda da kredi faiz oranları benzer, hatta Halk bank faiz oranları bakımından diğer bankalara göre daha insaflı gözüküyor. Halk Bankası Tüketici kredisi başvuru işlemleri Halkbank şubeleri üzerinden yapılabiliyor. 60 ay vadeli tüketici kredisi başvuru işlemleri hakkında detaylı bilgilendirme https://www.halkbank.com.tr/4558-ihtiyac_kredisi adresinden temin edilebilir.

GARANTİ BANKASI KIŞ KREDİSİ KAMPANYASI

Garanti Bankası'ndan 60 Ay Vadeli tüketici Kredisi Kampanyası

Garanti Bankası Kış Kredisi kampanyası başladı. Resmi Gazete'de geçtiğimiz gün yayımlanarak yürürlüğe giren BDDK kararının ardından bankalar 60 ay vadeli tüketici kredisi kampanyalarını da birbir duyurmaya başladı. Garanti Bankası 2.14 faiz oranıyla 60 aya kadar tüketici kredisi vereceğini duyurdu.Faizler kredi tutarı arttıkça düşüş gösteriyor. Garanti Bankası'nın resmi internet sayfaksından 'Tüm ihtiyaçlarınız için kış kredisi garanti'de' başlığı altında yayımlanan duyuruda, kış kredisi kampanyasıyla ilgili, 'Tüm ihtiyaçlarınız için cebinize uygun bireysel kredi seçenekleri Garanti’de! Siz de 60 aya varan, uygun faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisine şimdi başvurun, ihtiyaçlarınızı ertelemeyin. Garanti İnternet ya da Garanti Cep aracılığıyla; ihtiyaç kredisine başvurabilir, daha önce yaptığınız başvurularınızı tamamlayabilir ve şubeye gitmeden hesabınıza aktarılan paranızı kullanmaya başlayabilirsiniz.' ifadelerine yer veriliyor. Tüketici Kredisi Faiz Oranları ve toplam maliyetler tablosu ise aşağıdaki gibi oldu. 

İLGİLİ HABER İÇİN http://www.kamubulteni.com/ekonomi/garanti-bankasindan-60-ay-vadeli-tuketici-kredisi-kampanyasi-h7427.html

ZİRAAT BANKASI KREDİ KAMPANYASI

Ziraat Bankası 60 Ay Vade ile Tüketici Kredisi Vermeye Başladı

Ziraat Bankası, BDDK'nın Resmi Gazete'de yayımlanan kararından sonra tüm bireysel ihtiyaçlar için 60 aya kadar vade imkanıyla tüketici kredisi vermeye başladı. Ziraat Bankası'nın resmi internet sayfası ve çeşitli basın yayın kuruluşları aracılığıyla da yapılan bilgilendirmede, Ziraat Bankası müşterilerine 'Tüm bireysel ihtiyaçlarınızın finans​manında kullanabileceğiniz 60 aya kadar vade imkânına sahip Tüketici Kredimize hemen başvurun, paranız uygun faiz oranları ve dilediğiniz ödeme seçenekleriyle en kısa sürede cebinizde olsun.​​' ile sesleniyor. Ziraat Bankası 60 ay vadeli tüketici kredisi başvuruları Ziraat Bankası şubeleri, internet sitesi, Ziraat Mobil uygulaması, ATM'ler ve çağrı merkezi üzerinden yapılabiliyor. Ziraat Bankası tüketici kredisi esnek yapıya sahip, 60 aya kadar vade imkanı, şahsi ya da maddi teminat alınarak yapılıyor. Ziraat Bankası tüketici kredilerinde kredi vadesi boyunca hayat sigortası yapılıyor. Ziraat Bankası tüketici kredisi faiz hesaplama ve diğer işlemler https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bireysel/krediler/genel-ihtiyaclar/tuketici-kredisi adresi üzerinden yapılabiliyor.

İLGİLİ HABER İÇİN http://www.kamubulteni.com/ekonomi/ziraat-bankasi-60-ay-vade-ile-tuketici-kredisi-vermeye-basladi-h7426.html