Gram - Çeyrek Altın Fiyatları Fırladı (Yarım-Cumhuriyet-Ons Fiyatları ve Tahminleri)

Son dakika haberi: Gram ve çeyrek altında rekor seviye geldi. Türkiye 'de piyasaların kapanmasının ardından başlayan hızlı yükselişle gram altın 4 TL değer kazandı ve tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi.

Gram - Çeyrek Altın Fiyatları Fırladı (Yarım-Cumhuriyet-Ons Fiyatları ve Tahminleri)

Altın fiyatları fırladı.

Son dönemlerde ciddi bir yükseliş için olan altın fiyatları durdurulamıyor. Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre gram altın kritik 410 TL seviyesini aştı ve 411,56 TL 'yi görerek tüm zamanların en yüksek seviyesine kadar yükseldi. 

GRAM ALTIN GRAFİĞİ CANLI

Gram altın grafiğinde ise dikey çizgi dikkatleri çekiyor. Son 3 yıllık altın fiyatları grafiği şu şekilde;

ONS FİYATI SERT YÜKSELDİ

Piyasalardan alınan son dakika verilerine göre altının ons fiyatı rekor kırdı. Geçtiğimiz hafta 1800 dolar seviyesinde olan altının ons fiyatı 1870 dolara yükseldi.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Kapalı çarşıdan alınan son dakika verilerine göre çeyrek altın tüm zamanların rekorunu kırdı ve 661 TL seviyesine kadar yükseldi.

Cumhuriyet altını 2706 TL 'yi bulurken yarım altın fiyatı 1322 TL olarak açıklandı. 22 ayar bilezik gram fiyatı ise 375,50 TL.

Analistler, Avrupa Birliği üyesi 27 ülke liderinin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ekonomik sonuçlarıyla mücadele için hazırlanan 750 milyar avroluk kurtarma programında anlaşmaya varması sonrası gözlerin ABD ekonomisini desteklemek için görüşülen pakete çevrildiğini söyledi.

Bununla birlikte, ABD Başkanı Donald Trump'ın, ülkedeki Kovid-19 salgınına ilişkin, "Bu salgın ne yazık ki daha iyi bir hal almadan önce daha da kötüleşecek." ifadesini kullandığını belirten analistler, bu durumun güvenli liman varlıklara olan talebi artırdığını kaydetti.

ALTINDA İZLENECEK DİRENÇ SEVİYESİ

Yapılan açıklamada gram altında 405 ile 415 TL seviyelerinin direnç seviyeleri olduğuna yer verildi.