Gram Altın Kritik Seviyeye Geldi (Çeyrek-Cumhuriyet-22 Ayar Bilezik Gram Fiyatı)

Son dakika haberi: Gram altında yükseliş devam ediyor. Önceki günden bu yana 5 TL'ye yakın değer kazanan gram altın , kritik 300 TL seviyesine kadar geldi.

Gram Altın Kritik Seviyeye Geldi (Çeyrek-Cumhuriyet-22 Ayar Bilezik Gram Fiyatı)

Son dakika: Altın fiyatları kritik seviyeye geldi.

Piyasalar gece saatlerinde hareketlendi. Türkiye 'de kapalı olan piyasalar, asya piyasalarının gece yarısından sonra açılması ile  gram altına etki etti. Önceki gün 294 TL seviyesinde seyreden gram altında gece yarısı yükseliş başladı.

20 OCAK FİYATLARI

20 Ocak 2020 günü kapalı çarşıda gram altın güne 294 TL seviyesinden başladı. Gram altında yükseliş akşam saatlerinde başladı ve sabah saatlerinde yüksek seviyesini korudu.

21 OCAK 2020 GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

Piyasalardan alınan bilgilere göre altın fiyatları gece yarısından itibaren yükselişe geçti ve kritik 300 TL seviyesine yaklaştı. Önceki gündne bu yana 4,5 TL değer kazanan gram altın 298,50 TL seviyesine geldi.

İşte gram altında son saatlerdeki değişim:

ÇEYREK ALTIN FİYATI

Çeyrek altında da gram altınla birlikte yükseliş görüldü. 478 TL 'ye alınan çeyrek altın , kapalı çarşıda 285 TL 'ye satışa sunuluyor. 

CUMHURİYET ALTINI FİYATI

Cumhuriyet altınında da yüksleiş görüldü.Gram altında yaşanan yükselişle birlikte Cumhuriyet altını kapalı çarşıda 950 TL 'ye salınarak 1986 TL 'ye satışa sunuluyor.

22 AYAR BİLEZİK GRAM FİYATI

22 ayar bilezik gram fiyatı ise 270 TL. 270 TL 'ye alınan bileziğin gramı 275 TL'ye satışa sunuluyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA