G20 Sonrası Altın ve Dolar Sert Düştü-İşte Güncel Döviz Kuru ve Altın Fiyatları 1 Temmuz 2019

Son dakika haberi: Piyasalardan son dakika bilgileri geldi. G20 Liderler Zirvesi sonrası piyasalar açıldı ve dolar ile altın fiyatlarında sert düşüş yaşandı. İşte piyasalarda son durum ve döviz kuru ile altın fiyatları.

G20 Sonrası Altın ve Dolar Sert Düştü-İşte Güncel Döviz Kuru ve Altın Fiyatları 1 Temmuz 2019

Son dakika haberi: Piyasalar güne hareketli başladı.

G20 Zirvesi sonrası piyasalar açıldı ve piyasalar hareketlendi. G20 zirvesinde ülkeler arası anlaşmaların sağlanması  , ABD ile Çin arasında yaşanan gerilimde frene basılması sonrası piyasalarda fiyatlar da aşağı yönde sert eğilim gösterdi.

Çin ile ABD arasında yaptırımlar nedeniyle son dönemlerde bir ekonomik savaş yaşanmıştı. Karşılıklı yaptırımlar ve ek gümrük vergileri nedeniyle altın fiyatları da çok yükselmişti. Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre ABD ile Çin arasındaki gerilimin azalması, tekrar müzakere masasına oturulacak olunması nedeniyle altın fiyatları sert şekilde düştü.

1 DOLAR NE KADAR?

Serbest piyasalarda dolar güne düşüşle başladı. TL dolar karşısında bir anda değer kazanırken  bunun, S-400 ve F-35 gerilimlerinin sona erecek olması, S-400 'ler nedeniyle yaptırım olmayacak açıklamasının gelmesi sonrası Dolar kuru düşüşe geçti. 

Geçtiğimiz haftayı 5,78 TL seviyesinden kapatan dolar kuru, piyasaların açılması ile birlikte 5,68 TL seviyesine kadar düştü. İşte dolar kurunda son saatlerdeki değişim grafiği >>

1 EURO NE KADAR?

Serbest piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre euro kuru da sert şekilde düştü. Geçtiğimiz Cuma gününü 6,55 TL 'den kapatan Euro kuru 6,44 TL seviyesine kadar geriledi. 

ALTIN FİYATLARI ÇOK SERT DÜŞTÜ

Çin ve ABD arasında yaşanan gerilime fren gelmesi sonrası kapalı çarşıda piyasaların açılması ile birlite altın fiyatlarında sert bir düşüş yaşandı. Geçtiğimiz hafta 263 TL seviyesinde olan gram altın 253 TL seviyesine kadar geriledi. 

Bir günde 10 TL düşen gram altın fiyatı , yatırımcısına şok yaşattı. İşte diğer altın cinslerinin fiyatlarında son durum >>

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA