Flaş: Dolar ve Altında Yükseliş Hızlandı Flaş Tahmin ve Yorumlar Geldi

Son dakika haberi: Dolar kuru ile altın fiyatlarında az önce hızlı şekilde yükseliş başladı. Dolar kuru sabah saatlerinden bu yana 20 kuruş artarken gram altın 10 liradan fazla değer kazandı. Dolar ve altında yükseliş başlarken flaş tahmin geldi.

Flaş: Dolar ve Altında Yükseliş Hızlandı Flaş Tahmin ve Yorumlar Geldi

Son dakika : Dolar ve altında yükseliş hızlandı.

Dolar kuru ile altın fiyatlarında yükseliş hızlandı. Gündüz saatlerinde başlayan yükseliş az önce hızını arttırdı ve kısa sürede gram altın 450 sınırına kadar dayandı.  Gram altın ile birlikte dolar kurunda da yükseliş başladı. Başlayan yükseliş sonrası dolar kuru 8 lirayı geride bıraktı.

DOLAR KURU KAÇ TL?

Dün 7,89 TL seviyesinde olan dolar kuru, bugün sabah saatlerinde yükselişe geçti ve kısa sürede 8 TL sınırını aştı. Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre dolar kuru 8,09 TL seviyesine kadar yükseldi.  İşte dolar kurunda yaşanan yükselişin grafiği:

EURO KURU KAÇ TL?

Gelen son dakika bilgilerine göre Euro kuru da yükselişe geçti ve 9,53 TL seviyesine kadar çıktı.

GRAM ALTIN KAÇ TL?

Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre grma altın 450 TL 'yi gördü. Sabah saatlerinde 440 TL seviyesinde olan gram altın 10 TL'lik yükseliş gösterdi. İşte gram altında yaşanan yükseliş:

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın 738 TL seviyesinde.

Diğer altın fiyatları ise şu şekilde:

TÜRÜ FİYATI
ALTIN/ONS 1.732,38
CUMHURİYET ALTINI 2.931
ZİYNET ALTINI 2.931,32
YARIM ALTIN 1.470,05
ATA ALTIN 3.013,84
14 AYAR BİLEZİK GRAMI 295,56
22 AYAR BİLEZİK GRAMI 434,27

FLAŞ TAHMİN GELDİ

İslam Memiş, altın fiyatları için tahminleri şu şekilde bildirdi:

İnsanların koşarak 8,50 seviyesinden dolar aldığını, 540 lira seviyesinden altın aldığını gördük zarar ettiler bu zararları henüz çıkmadı Korku ve panikle koşarak bu maliyetlerinden alım yaparsanız yine zarar edersiniz.

En ucuz nedir mesela gram altındır. Altın tarafına mutlaka yüklenin 400 lira seviyesine inince yalvardım alın diye. Bugün 440 lira seviyesinden almayan yarın 500 seviyesinden almak zorunda kalacak. Her almayan zarar ediyor. Ani reflekslerle yatırımcıların TL pozisyonu almış olduğunu gördük. Düşüşlerde sakin olun bu düşüşleri varlıklarınızı yerine koyarak değerlendirebilirsiniz. Gram altın TL fiyatında 600 lira seviyesinin önü açıldı diğer seviyeler tarih olma yoluna aday oldu.