Flaş Dolar Açıklaması Geldi: 15 Ocak'ta Olan Olay...

Son dakika haberi: Dolar kuru ile ilgili kritik bir yorum geldi. Yapılan son dakika açıklamasında dolarla 15 Ocak'ta meydana gelen olay bağdaştırıldı.

Flaş Dolar Açıklaması Geldi: 15 Ocak'ta Olan Olay...

Dolarda flaş tahmin.

Dolar kuru son günlerde faiz adımları ve reform açıklamaları ile düşmeye devam ediyor. Geçen aylarda 8.60 liraya kadar çıkarak tarihinin en yüksek seviyesini gören dolarda bir son dakika açıklaması geldi. Ekonomist Evren Devrim Zelyut yaptığı son dakika açıklamasında Selçuk Özdağ olayına değindi ve dikkat çeken ifadeler kullandı.

Dolarda rekor için düğmeye basıldı diyen Zelyut, adalet ve hukuk alanında yapılacak reformlar için açıklamaların doları düşürdüğünü, ancak 15 Ocak günü Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısına yapılan saldırınnın Türkiye’de özgürlük ve hukuk alanında hiçbir ilerleme kaydetmediğini gösterdiği yorumunu yaptı.

"DOLAR GELDİĞİ YERİ UNUTMAZ"

Reformların etkili olması durumunda yabancı yatırımcıların Türkiye'ye geleceğini söyleyen Zelyut,  "Yatırım gelmezse, fabrika kurulmazsa yani dolar ve euro gelmezse, o ülkede enflasyon düşmez o ülkede işsizlik azalmaz o ülkede dolar kuru en fazla şuan yaşadığımız gibi bastırdığınız faizle geçici olara düşer ama en sonunda o gördüğü yeri unutmaz yukarılara doğru gider”  dedi.