Fed Nisan 2020 PPK Toplantısı Ne Zaman? İşte Faiz Kararı Tarihi ve Saati

TC Merkez Bankası 'nın faiz kararının ardından Fed 'in faiz kararı beklenmeye başladı. Peki Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Faiz indirimi olacak mı? İşte detaylar.

Fed Nisan 2020 PPK Toplantısı Ne Zaman? İşte Faiz Kararı Tarihi ve Saati

Fed Nisan ayı toplantısı ne zaman?

Merkez Bankası 'nın geçtiğimiz gün faiz kararını açıklamasının ardından gözler Amerikan Merkez Bankası Fed 'in faiz kararına çevrildi. Vatandaşlar ABD Merkez Bankası 'nın faiz kararını ne zaman açıklayacağını araştırmaya başladı. Peki Fed , Nisan ayı toplantısını ne zaman yapacak? Fed faiz indirimini yapacak mı? Yoksa faizi sabit mi tutacak?

MERKEZ BANKASI FAİZ İNDİRDİ

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Para Poltiikası Kurulu toplantısını geçtiğimiz gün düzenledi. Düzenlenen PPK toplantısında faiz indirimi kararı verildi ve faizler 100 baz puan indirildi. Faiz kararı duyurusu şu şekilde:

"Para Politikası Kurulu (Kurul), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 9,75’ten yüzde 8,75’e indirilmesine karar vermiştir."

FED PPK TOPLANTISI NE ZAMAN? FAİZ KARARI NE ZAMAN AÇIKLAYACAK?

Amerikan Merkez Bankası (Fed) bu hafta faiz toplantısını yapacak. Düzenlenecek PPK toplantısı sonrası faiz kararı açıklanacak. 

28-29 Nisan 2020 tarihlerinde Fed , PPK toplantısını yapacak.Yapılacak toplantı sonrası faiz kararı açıklanacak.

29 Nisan 2020 günü yapılacak toplantı sonrası faiz kararı akşam saat 21.00 'da  açıklanacak.

Faiz kararı açıklandığında kamubulteni.com olarak takipçilerimize aktaracağız. Haberdar olmak için kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.