Faiz Öncesi Altın Düşüşe Geçti: İşte Güncel Döviz Kuru ve Altın Fiyatları

Merkez Bankası'nın bugün açıklayacağı faiz kararı öncesi dolar güne yatay başlarken gram altında düşüş görülüyor. İşte piyasalarda son durum.

Faiz Öncesi Altın Düşüşe Geçti: İşte Güncel Döviz Kuru ve Altın Fiyatları

Faiz öncesi dolar ve altında düşüş.

Merkez Bankası'nın faiz kararı bugün açıklanıyor. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası yeni Başkanı Naci Ağbal'ın başkanlığında düzenlenecek Para Politikası Toplantısının ardından faiz kararı duyurulacak. Analistler, faiz artırım kararı beklerken Cumhurbaşkanı Erdoğan dün yaptığı açıklamada yatırımcıları yükske faize ezdirmeyeceklerini söylemiş, geçen hafta grup toplantısında ise faizin enflasyon seviyesinde olabileceğini ifade etmişti.

DOLAR KURU

Dolar kuru faiz kararı öncesi yatay seyrediyor. Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre dolar kuru 7,71 TL seviyesinde işlem görüyor. 

EURO

Dolar gibi Euro'da bugün güne yatay başladı. Euro 9.15 TL seviyesinde işlem görüyor. 

ALTIN

Gram altında faiz kararı öncesi düşüş yaşanıyor. Önceki gün 464 TL seviyesinde olan gram altın , bugüne düşüşle başladı ve 460 TL seviyesine kadar geriledi. Altının ons fiyatında da düşüş görüldü. Dün 1881 dolar seviyesinde olan altın onsu 1860 dolar seviyesine geriledi. 

FAİZ KARARI SAAT KAÇTA?

Merkez Bankası PPK toplantısı saat 14.00'da sona erecek ve toplantıda alınan karar, Merkez Bankası'nın resmi internet adresi üzerinden açıklanacak. Faiz kararı açıklandığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN