Erdoğan'dan Kısıtlamaların Kaldırılması ve Fahiş Sıvıyağ Gıda Zammı Açıklaması

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kısıtlamaların kaldırılması ve ucuza sebze meyve, gıda ve yağ açıklaması.

Erdoğan'dan Kısıtlamaların Kaldırılması ve Fahiş Sıvıyağ Gıda Zammı Açıklaması

Son dakika : Erdoğan açıkladı.

Erdoğan'dan son dakika açıklaması geldi. İşte o açıklamalar:

Arkadaşlar bu konuda Bilim Kurulu'nun ifadeleri önem arz ediyor. Ama ben daha çok değerlendirmeleri vefatla ilgili yapıyorum. Vefat sayılarındaki düşüş beni ciddi manada ümitlendiriyor.

Mutasyonla ilgili bazı olumsuz gelişmeler var, doğru. Fakat onu da inşallah aşacağımıza inanıyorum.

Gerek okullarla alakalı, gerekse biliyorsunuz son dönemde bu restoranlarla ilgili, bütün bu açık mekanlarla ilgili bazı ekonomik gelişmeleri de göz önüne alarak adımlar atmaya ister istemez gayret ettik. Ve bu konuda şu anda lokantalarımızı vesaire biraz gözetleme gibi bir düşüncemiz var.

"Koronavirüsle mücadele: Okullar ve restoranlarla ilgili bazı ekonomik gelişmeleri de göz önüne alarak adımlar atmaya gayret ettik. Lokantalarımızı falan şu anda gözetleme gibi bir düşüncemiz var."

"Bin liralık desteği 3 aylık ödem yapacağı.z Öte yandan esnaflara da destek vereceğiz. Bu adımla ciddi bir sorumluluk aldık. Ancak özellikle de esnaflarımızın gerek sebzede gerek meyvede , hatta bakliyatta çok ciddi fiyat farklarının olduğu görüldü. Ticaret Bakanlığmız yoğun çalışma içerisinde. Önümüzdeki 1 ay içinde çok daha rahat yürüteceğiz. Beyaz et, kırmızı et aynı şekilde süreci takip edeceğiz. Ben buradan tüm esnaflara sesleniyorum. Eğer siz bu süreci böyle devam ettireck olursanız ağır cezalar sizi bulacak.

Yaptığınız işi hakkı ile yapın."