Erdoğan'dan, Enflasyon Altında Ezilen İşçiyi Umutlandıran Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yılbaşında asgari ücrete gerçekleştirilecek zam ile alakalı heyecan oluşturan ifadelere imza attı. Yüksek enflasyon sebebiyle sabit gelirli yurttaşın yaşadığı refah kaybını telafi etmekte mutlaka kararlı olduklarını dile getiren Erdoğan, 'yeni adımlar atıp sözümüzü yerine getireceğiz’ dedi.

Erdoğan'dan, Enflasyon Altında Ezilen İşçiyi Umutlandıran Sözler

Yurttaşın belini büken enflasyon canavarına karşı, milyonlarca vatandaşın gözü kulağı yılbaşında asgari ücrete gerçekleştirilecek zaman çevrildi. Konu ile alakalı hükümet tarafından gerçekleştirilen açıklamalara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir yenisini daha ekledi.


Bütçede Fedakarlık Yapacağımız Kaynağı Ayırdık 

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin grup toplantısında umutlandıran bir konuşma gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,

“Yükselen enflasyon sebebiyle yurttaşın kaybolan refah seviyesini telafi etmekte kararlıyız. Aralık ayı içerisinde yeni adımlar atmak suretiyle verdiğimiz telafi sözünü yerine getirmeye çalışacağız. Bütçemizde fedakarlık yapacağımız kaynağı da ayırdık.”


İşsizlik Tek Haneye Düştü, Doğru Yoldayız 

Erdoğan yapmış olduğu konuşmada şu ifadeleri değindi;

“İstihdamımızın 31 milyonu geçmek suretiyle tarihimizin en yüksek seviyesine ulaşmış olması, işsizliğin tek haneye düşmesi bizim doğru yolda olduğumuzu gösteriyor.”

Dedi.