Erdoğan'dan 1000 TL Pandemi Sonucu ve Dar Gelirliye, Geliri Olmayanlara Maaş Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'dan 1000 TL pandemi sosyal destek ve dar gelirlilere , geliri olmayanlara maaş desteği açıklaması geldi.

Erdoğan'dan 1000 TL Pandemi Sonucu ve Dar Gelirliye, Geliri Olmayanlara Maaş Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'dan 1000 TL pandemi destek ve dar gelirliye maaş açıklaması.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınına katıldı. Burada korona pandemisine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan , vatandaşlara verilen desteklere değindi. 

1000 TL DESTEK

1000 TL 'lik nakdi ücret desteğine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "5 milyon 500 bin kişiye 1000 TL destek verdik. ama buna bile muhalefet ne verdiniz ki ded. Düşünün 5 milyon 500 bin kişiye karşılıksız para verdik."

1000 TL SONUCUNA NASIL BAKILIR?

1000 TL başvuru sonucuna e Devlet kapısı üzerinden bakacak. Sonuç için aşağıdaki sayfaya gitmeniz gerekmektedir.

https://www.turkiye.gov.tr/acshb-pandemi-sosyal-destek-on-basvurusu

"DAR GELİRLİLERE MAAŞ VERİYORUZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasının devamında dar gelirli vatandaşlara SYDV 'ler aracılığıyla maaş ödemesi de yapıldığını söyledi. 1000 TL 'den ayrı olarak verilen maaşlarla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan , "Bizim bir çalışmamız daha var. Sosyal Dayanışma Vakfı , garip gurebaya kaymakamlıklar vasıtasıyla dar gelirlilere maaş veriyor. O ayrı bir konu. Sadece bu süreç içinde 5 bucuç milyon kişiye 1000 TL verdik. Vefa sosyal destek grupları ellerinde kolilerle fakir fukaraya gıda kolileri dağıttılar." dedi.

MAAŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Dar gelirli, geliri olmayan vatandaşlara verilen maaş desteği için Kaymakamlıklara ve SYDV 'lere müracaat edilmesi gerekiyor. 

DESTEKLERDEN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN