Düğün Yapacak Gençler: 6 Ay Geri Ödemesiz 30 Bin TL Düşük Faizli Kredi

Kredi destek paketinde evlenecek gençlere kredi yardımı müjdesi geldi. Ziraat, Vakıf ve Halk Bankası ile Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım Bankası tarafından yapılan açıklamada evleneceklere 6 ay geri ödemesiz 30 bin TL 'ye kadar kredi desteği sağlanacağına yer verildi.

Düğün Yapacak Gençler: 6 Ay Geri Ödemesiz 30 Bin TL Düşük Faizli Kredi

Çeyiz kredisi çekecekler: İşte şartlar.

Çeyiz kredisi çekecek gençler için 3 kamu bankası ile 2 katılım bankasından açıklama geçtiğimiz hafta geldi. Bankalar tarafından yapılan açıklamada  kredinin 6 ay geri ödemesiz şekilde vatandaşlara verildiği , başvuruların ise devam ettiğine yer verildi. 

FAİZ ORANI

"Küresel pandemiden normalleşme sürecine geçiş doğrultusunda sosyal hayatın canlanması ile müşterilerimizin oluşacak finansman ihtiyaçlarının uygun şartlarda karşılanmasının yanı sıra yerli üretim yapan firmaların desteklenmesi amacıyla Sosyal Hayatı Destek Katkı Paylı Faturalı Kredi Paketi ve Sosyal Hayatı Destek Faturalı Kredi Paketi sunmaktayız." ifadeleri ile duyurulan kampanya çeyiz için kredi desteği sağlandığına yer verildi. Çeyiz alacak gençler için sağlanan sosyal hayatı destek kredisinde faiz oranı 0,82 olarak açıklandı.

Mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev tekstil, çeyiz ve bisiklet gibi ürünler alacak vatandaşlara sağlanacak kredi desteği için başvurular geçtiğimiz hafta başlamıştı. 

6 AY GERİ ÖDEME YOK

Çekilecek kredi için 6 ay geri ödeme olmayacak. Anlaşma sağlanan firmalardan satın alınacak ürünler, azami 6 ayı ödemesiz olmak üzere azami 60 ay vade ile kredilendirilebilecektir.

30 BİN TL 'YE KADAR

Kredi çekecek vatandaşlara 30 bin TL 'ye kadar finansman desteği sağlanacak. En az 3 bin TL kredinin çekildiği bu kampanyada üst sınır 30 bin TL.

Asgari kredi limiti 3.000 TL, azami kredi limiti ise 30.000 TL'dir.

Cep Telefonu, Bilgisayar ve Tablet alımları krediye konu edilemeyecektir.

Satıcı firmanın Bankamız müşterisi olması esastır.

Detaylı bilgi için şubelerimize başvurabilirsiniz.

Banka gerekli görülmesi halinde kredi koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

HESAPLAMA

Bu kredi kampanyasında 10 bin TL çekecek vatandaşlar , ayda 252 TL taksit ödemesi yapacak. 6 ay geri ödemesiz kredi kampanyasında vatandaş bankaya toplamda 13 bin 104 lira ödeme yapacak.

BAŞVURU

Kredi kampanyasına başvuru yapmak isteyenlerin banka şubelerine giderek müracaatını yapması gerekmektedir. 

DÜĞÜNLER NASIL OLACAK? BAKANLIK GENELGE İLE 24 MADDEYİ AÇIKLADI

İçişleri Bakanlığı , düğünlerde yeni dönemi açıkladı. 24 kural için TIKLAYIN