Döviz ve Altında Sert Yükseliş (İşte Dolar, Çeyrek-Gram Altın Fiyatları)

Dolar ve altın fiyatları haftaya yükselişle başladı. Geçtiğimiz haftayı 5,62 TL seviyesinden kapatan dolar kuru 5,66 TL 'ye kadar yükseldi. İşte piyasalarda son durum ve güncel döviz kuru ile altın fiyatları.

Döviz ve Altında Sert Yükseliş (İşte Dolar, Çeyrek-Gram Altın Fiyatları)

Dolar ve altın fiyatları haftaya yükselişle başladı.

Seçim öncesi yapılan swap hamleleri seçimden sona da devam etti  ve döviz kurlarındaki ani artışların önüne geçildi. Geçtiimiz haftayı 5.62 TL seviyesinden kapatan dolar kuru , bu haftaya bir miktar yükselişle başladı ve saatler 10.40 'ı gösterdiğinde 5.66 TL seviyesini gördü.

GÜNCELLEME

Öğle saatlerinden sonra dolar kuru 5,69 TL seviyesine kadar yükseldi

Gün içindeki değişim grafiği şu şekilde;

Dolar kurunda son 10 günlük değişim grafiği şu şekilde;

Euro kuru da dolar kuru ile paralel olarak artışını devam ettiriyor. Cuma gününü 6.31 TL seviyesinden kapatan euro kuru, bu haftaya 6,3327 TL seviyesinden başladı. Edinilen son bilgilere göre euro kuru 6.40 TL seviyesine kadar yükseldi.

ALTIN FİYATLARI

Geçtiğimiz haftayı 233 TL seviyesinden kapatan gram altın , bu haftaya yükselişle başladı ve 237,52 TL seviyesine kadar yükseldi. Gram altının yanı sıra çeyrek altın da haftaya yükselişle başladı. Kapalı çarşıdan alınan son dakika bilgilerine göre çeyrek altın 379 TL 'ye alınarak 387 TL seviyesinden satışa sunuluyor. 

İşte altın cinslerinin fiyatlarında son durum.

ALTIN ALINIR MI?

Altın yatırımcıları , altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA