Dolar ve Gram Altın Son 1 Ayın En Düşük Seviyesinde-İşte Güncel Fiyatlar

Dolar ve altın fiyatlarında hafta başında başlayan düşüş devam ediyor. Dolar kritik 6 TL seviyesinin altına inerken gram altın güne sert düşüşle başladı. Öğle saatlerinden sonra dolar ile euro son 1 ayın en düşük seviyesine geriledi.

Dolar ve Gram Altın Son 1 Ayın En Düşük Seviyesinde-İşte Güncel Fiyatlar

Son dakika haberi: Dolar kritik seviyeye düştü.

Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre dolar kuru, hafta başında yakaladığı düşüş eğilimini sürdürdü ve bugün kritik  6 TL seviyesinden düştü ve 5,99 TL seviyesine geldi. 

Haftaya 6,10 seviyesinden başlayan ve düşüş eğilimine geçen dolar kuru, bu düşüşünü bugün de sürdürdü ve 6 TL seviyesinden düşerek 5,88 TL seviyesine geldi. 

İşte dolarda  son 1 ay içindeki değişim grafiği >>

EURO DA DÜŞÜŞE GEÇTİ

Dolar kurunun yanı sıra euro kurunda da düşüş yaşandı. Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre Euro kuru, 6,55 TL seviyesine geriledi. İşte Euro kurundaki değişim grafiği >>

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM

Altında da bugün sert bir düşüş yaşandı. Önceki gün 248 TL seviyesinde seyreden gram altın , bugüne kapalı çarşıda 247 TL seviyesinden başladı. Güne düşüşle başlayan gram altın bu düşüşünü sürdürdü ve şu sıralar 242 TL seviyesinde seyrediyor.

Çeyrek altın 395 TL 'ye satışa sunulurken kapalı çarşıda 386 TL 'den alınıyor.  İşte diğer altın cinslerinde son durum >>

ABD 'DEN BİR S-400 TEHDİDİ DAHA GELDİ

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, yaptığı son dakika açıklamasında, Türkiye 'nin S-400 'leri alması durumunda gerçek ve ciddi sonuçlarla karşılaşacağı yönünde küstah bir açıklama yaptı. 

MOODY'S 'TEN AÇIKLAMA

Moody's , geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada,   S-400 geriliminin tırmanması durumunda , ABD 'nin yaptırımları devreye sokacağını ve döviz kurlarında geçtiğimiz yıl yaşanan durum gibi bir durumun yaşanacağını ifade etti.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA