Direnç Kırıldı: Gram ve Çeyrek Altın Fiyatları Gece Yarısı Fırladı (Altın Düşer mi Yükselir mi Tahmini)

Son dakika haberi: Altın fiyatlarında gece yarısı yükselişi yaşandı. Gece saat 3 sularında ani bir yükseliş gösteren gram altın, tarihinin en yüksek seviyesine kadar tırmandı. İşte altın fiyatlarında son durum ve tahmin .

Direnç Kırıldı: Gram ve Çeyrek Altın Fiyatları Gece Yarısı Fırladı (Altın Düşer mi Yükselir mi Tahmini)

Gram ve çeyrek altında rekor.

Piyasalar güne hızlı başladı. Önceki gün 404 TL seviyesinde seyreden gram altın , gece yarısı ani bir yükselişle yükseldi. Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre Gram Altın , gece yarısı aniden 4 TL yükseldi ve 408 TL seviyesine çıkarak tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. 

Türkiye 'de piyasaların kapalı olduğu gece yarısı ani bir yükseliş gösteren gram altında değşim grafiği şu şekilde;

GRAM ALTINDA DİRENÇ KIRILDI

Önceki gün yayımlanan direnç tablosunda gram altın için 395-405 seviyeleri direnç olarak belirtilmişti. Sabah saatlerine 408 TL ile başlayan gram altın , 405 TL 'lik direnci kırdı ve yeni direnç seviyeleri 400 ile 410 TL oldu. 

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Önceki gün 650 TL seviyesinden satılan çeyrek altın , gram altında bugünkü yükseliş sonrası rekor kırdı ve 656 TL 'ye yükseldi. 

Commonwealth Bank of Australia analisti Vivek Dhar, hazırladığı notta, "Altın gibi gümüş de bu yıl güvenli liman alımlarından ve ABD'de düşen uzun vadeli reel faizlerden faydalandı," dedi ve "Gümüşte bir süredir devam eden ralli, özellikle talep umutlarının ve arz endişelerinin diğer faktörlere eklendiği dönemde sürebilir" değerlendirmesinde bulundu.