Borsa Yatırımcıları Endesk'ten 2 Sıfır Atılıyor Bu 4 Uyarıya Dikkat

Borsa yatırımcılarını ilgilendiren son dakika açıklamaları geldi. Yapılan açıklamada 27 Temmuz günü endeksten 2 sıfır atılacağına yer verildi ve 4 önemli uyarıya yer verildi.

Borsa Yatırımcıları Endesk'ten 2 Sıfır Atılıyor Bu 4 Uyarıya Dikkat

Son dakika : Borsada önemli değişiklik.

Borsada hissesi olan vatandaşları ilgilendirren önemli gelişme yaşandı. Edinilen son dakika bilgilerine göre borsa'da iki sıfır atma işlemi uygulanacak. 

HAZIRLIKLAR TAMAM

Yapılan açıklamada Borsa İstanbul 'da hazırlıkların tamamlandığına ve 27 Temmuz 2020 günü iki sıfır atılacağına yer verildi. 

BUNLARA DİKKAT

Borsa yatırımcılarını ilgilendiren açıklamada bu gelişmede şunlara dikkat edilmesi gerektiğine yer verildi:

EMİRLER İPTAL EDİLECEK

24 Temmuz Cuma günü seans kapanması sonrası hala borsa sisteminde bekleyen Tarihli, şartlı ve İKG emirleri iptal edilecek. 

,AKŞAM SEANSI YAPILMAYACAK

Yapılan açıklamada bugün akşam seansının yapılmayacağı ve 27 Temmuz 2020 Pazartesi günü VİOP seansından önce Endeks Vadeli ve Endeksi Opsiyon enstrümanlarının derinlik kademelerinde emir bekletilmeyecek. Bu yüzden ilk işlemlerin büyük fiyat sapmaları ile oluşabilme ihtimaline dikkatler çekildi. 

ARACI KURUM SİSTEMLERİ

Bugün seans kapandıktan sonra borsaya gönderilmek üzere aracı kurum sistemlerine iletilen Endeks Vadeli ve Endeks Opsiyon enstrümanları emirlerinin yeni fiyat adımı ve taban tavan aralığında olup olmadığını muhakkak kontrol edin.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA