Benzine İndirim Geliyor-İşte Ankara, İstanbul ve İzmir'de Fiyatlar

Benzin ve motorin fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada benzin fiyatlarına bugün gece saatlerinden itibaren 17 kuruşluk indirim geleceğine yer verildi.

Benzine İndirim Geliyor-İşte Ankara, İstanbul ve İzmir'de Fiyatlar

Son dakika haberi: Araç sahiplerini sevindiren açıklama az önce geldi.

Geçtiğimiz hafta ar t arda gelen zamlardan sonra indirimler bu hafta geldi. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasından (EPGİS)  tarafından yapılan son dakika açıklamasında, indirim benzinin pompa fiyatına ortalama 17 kuruş olarak yansıyacağına yer verildi.

ANKARA 'DA BENZİN FİYATI

Benzin fiyatlarına indirim ile ilgili yapılan açıklama sonrası, Ankara'da ortalama 6,27 liradan satılan benzinin litre fiyatı 6,10 lira olacak.

İZMİR VE İSTANBUL 'DA BENZİN FİYATI

Ankara 'nın yanı sırai benzinin litresi İstanbul'da 6,20 liradan 6,03 liraya, İzmir'de 6,25 liradan 6,08 liraya inecek.

Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösteriyor.

BENZİN MOTORİNDEN UCUZ OLACAK

EPGİS  tarafından kamuoyuna yapılan açıklamanın detaylarına göre, son indirimin pompa fiyatlarına yansımasının ardından benzin birçok ilde motorinden ucuz hale gelecek.

Benzin fiyatları motorin fiyatlarından, Van'da 8, Antalya'da 7, Diyarbakır'da 6, Erzurum'da 4, Mersin'de 3, İstanbul ve Adana'da 2, Kars ve İzmir'de ise 1 kuruş düşük olacak.

Ankara'da benzin fiyatı motorinden 1 kuruş fazla olacak. Trabzon'da ise fiyatlar eşitlenecek. 

Kamubulteni.com  | Ankara