Bakan Derya Yanık Açıkladı Aile Destek Paketi Ödemelerinin Yatacağı Tarih Belli Oldu

Son Dakika. Aile Destek programından yararlanan milyonlarca aile için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık açıklamalarda bulundu. Bakan Yanık ödemelerin yatacağı tarihi de açıkladı.

Bakan Derya Yanık Açıkladı Aile Destek Paketi Ödemelerinin Yatacağı Tarih Belli Oldu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, NTV’de Ahmet Ergen’in sorularını yanıtladı. Aile Destek Paketi ödemeleri hakkında da açıklamalarda bulunan Yanık, ''Biz sosyal yardımlarının, sadece yoksullukla tanımlanmaması gerektiğinin kanaatindeyiz. Aile Destek Programı'mız bu kapsamda, sadece kanunda tanımlananlarla değil genişletilerek devam etmesini istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

Aile Destek Programı ödemelerinin ne kadar süre ile devam edeceği hakkında Bakan Yanık, ''Bu yardımların bir kısmı sürelidir, bir kısmı da süresizdir. Türkiye Aile Destek Programı birer yıllık dönemlerle program. Bir yılın sonunda duruma tekrar bakıp, kaldığımız yerden devam edeceğiz. Aylık 850 ila bin 205 lira arasında destek veriyoruz'' dedi.

Ekim Ayı Ödemeleri Ne Zaman?

Ekim ayı ödemelerinin ne zaman yapılacağı sorusuna Bakan Yanık, ''Başlıyoruz, bu hafta itibariyle hesaplara yatırılacak'' değerlendirmesinde bulundu.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /