Aylık 4 Bin TL Taksit İle Halkbank'tan 150 Bin TL Alabilirsiniz! Başvuru Şartları Neler?

'Araba sahibi olmak istiyorum' diyen vatandaşlar açısından Halkbank adeta yeşil ışık taşıt kredisi kampanyasını resmen duyurdu. 3 ay ertelemeli olacak şekilde verilecek araç kredisi kampanyası ile ‘şimdi al Aralık 2022'de öde’ fırsatı tüketicilerin hizmetine sundu. Araç fiyatlarının son dönemlerde yükselmesi sebebiyle araba sahibi olmak isteyen vatandaşlar için iş biraz daha zorlaşırken bankaların taşıt kredisi kampanyaları da tüketiciler tarafından yakından takip edilmeye başlandı. Bu kam

Aylık 4 Bin TL Taksit İle Halkbank'tan 150 Bin TL Alabilirsiniz! Başvuru Şartları Neler?

Halkbank Araç Kredisi Faiz Oranı Yüzde Kaç?

Sıfır araç kredisi ile ikinci el araç kredisi kategorilerinde vatandaşları en uygun kredi faiz oranı sunan banka olarak ilk sırada bulunan Halkbank 0 araç kredisi paketinde genel itibariyle baktığımızda 400 bin TL kadar kredi paketlerinde %1.59 faiz oranı uygulanırken çektiği taşıt kredisi ile ikinci el araç satın almak isteyen vatandaşlar için yine aynı şekilde 400 bin TL tutarındaki bir araç kredisi veriliyor Fakat bu sefer oran %1.61 olacak şekilde uygulanıyor.

Halkbank Araç Kredisi Kampanyası Detayları Neler?
Halk Bankası araç kredisi paketinden faydalanarak araba satın almak isteyen vatandaşlar, 48 ay vade seçeneği ile 150.000 TL tutarında taşıt kredisi armaları halinde bankaya aylık 4.064 TL tutarında taksit ödemek zorunda kalacak. Bu taksit tutarı ile 150.000 TL tutarında araç kredisi alan vatandaşların bankaya ödeyecekleri totalde geri ödeme olacak. Yani 150.000 TL tutarında kredi çekilmesi durumunda toplam faiz yükü 45.000 TL olacak.

Halkbank Araç Kredisi Başvuru İşlemleri Nereden ve Nasıl Yapılır?
Halkbank taşıt kredisi paketinden faydalanmak isteyen vatandaşlar için farklı pek çok seçenek sunulmaktadır. Halkbank internet sitesi ile mobil şube uygulaması üzerinden taşıt kredisi müracaat işlemleri formu doldurulabileceği gibi aynı şekilde en yakın Halk Bankası şubesi üzerinden şahsen müracaat işlemlerinin yapılması gerekir.