Altın ve Dolar/TL Kritik Seviyenin Altına Geriledi-İşte Güncel Döviz Kuru ve 24 Ayar Çeyrek Cumhuriyet Altın Fiyatları

Son dakika haberi: Piyasalar yeni haftanın ilk gününe hareketli başladı. Gram altın önce değer kazandı sonra hızlı şekilde düşmeye başladı. Dolar kuru ise kritik seviyenin altına geriledi.

Altın ve Dolar/TL Kritik Seviyenin Altına Geriledi-İşte Güncel Döviz Kuru ve 24 Ayar Çeyrek Cumhuriyet Altın Fiyatları

Ve dolar kritik seviyenin altına geriledi.

Piyasalar yeni haftanın ilk gününe hareketli başladı. Dolar kuru piyasaların açılması ile güne paralel başlarken gram altın önce 5-6 liralık bir yükseliş gösterdi ve sonrasında düşmeye başladı. Öğle saatlerine yaklaşılırken dolasrda düşüş hızlanırken dolar ile paralel olarak gram altında da düşüş görüldü. Gelen son dakika bilgilerine göre dolar kuru 7.50 TL seviyesinin altına geriledi ve 7,49 'u gördü.

DOLAR KURUNDA SON DURUM

Güne yatay seyirle başlayan Dolar/TL parametresi , öğle saatlerine doğru düşmeye başladı. Gelen son dakika bilgilerine göre dolar kuru 7.49 TL seviyesine geriledi. İşte son saatlerdeki değişimin grafiği:

EURO KURU

Dolar kurunda görülen düşüş Euro'da da görüldü. Euro kuru 9.19 TL seviyesine kadar geriledi. İşte grafiği:

GRAM ALTIN

Trmp'ın teşvik paketini imzalamasının ardından yükselen ve 461 TL seviyesine gelen gram altın, daha sonra düşmeye başladı ve 454 TL 'yi gördü. İşte gram altın grafiği:

Oanda Kıdemli Piyasa Analisti Edward Moya, altın fiyatları ile ilgili yaptığı son dakika açıklamasında, "Altın fiyatları, daha zayıf bir dolara zemin hazırlayan Brexit’ten destek buldu. Eğer ABD’deki mali teşvik paketi sarmalı çözülürse, altın kazançlarını artırabilir. Yatırımcılar Georgia’daki Senato seçimlerini yakından takip ediyor. Hala bir mavi dalga şansı var ve bu altın fiyatları için mucizeler yaratabilir." dedi.

ALTIN FİYATLARI

Çeyrek altın 744 TL'ye geriledi.

Cumhuriyet altını 2971 liraya geriledi.

Yarım altın 1489 liraya geriledi.

14 ayar bilezik gramı 295 liraya geriledi.

22 ayar bilezik gramı ise 427 liraya geriledi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA