Af-EYT-Ek Gösterge-Nafaka-Hal ve Askerlik Yasası TBMM'yi Beklerken Meclis 80 Lüks Makam Aracı Kiraladı

Mahkumlara af, emeklilikte yaşa takılanlar,yeni askerlik meselesi, ek gösterge, süresiz nafaka ve hal yasası gibi milyonlarca düzenleme TBM Genel Kurulu 'nun toplanmasını beklerken meclis , 80 yeni lüks makam aracı kiraladı.

Af-EYT-Ek Gösterge-Nafaka-Hal ve Askerlik Yasası TBMM'yi Beklerken Meclis 80 Lüks Makam Aracı Kiraladı

Milletvekillerine 80 yeni lüks araç kiralandı.

Yerel sçeimlerden 1 ay önce kapanan ve 2 ay tatil yapan Meclis, sadece geçtiğimiz 30 Nisan 2019 günü toplanmıştı. Geçtiğimiz Çarşamba günü toplanan TBMM Genel Kurulu , uluslararası anlaşmaları görüştü.

MİLYONLARI İLGİLENDİREN KONULAR BEKLEMEDE

Mahkumlara af, emeklilikte yaşa takılanlar, yeni askerlik sistemi, nafaka, hal yasası ve ek gösterge gibi meseleler , TBMM Genel Kurulu 'nun toplanmasını beklerken meclisin bir türlü toplanmaması tepki çekerken bir son dakika haberi geldi.

80 YENİ LÜKS ARAÇ KİRALANDI

Birçok konu Genel Kurulu beklerken , edinilen son dakika bilgisine göre TBMM 'de grup başkenvekillerine , idare amirlere, komisyon başkanlarına yeni araçlar kiralandı. Ensonhaber 'de yer alan bilgilere göre bu mevkilerdeki isimlere 80 adet 4.0 motorlu AUDI marka makam araçları kiralandı.

ARAÇLAR DÜN MECLİSE GELDİ

Araçlar dün Meclis'e gelirken,; bu araçların ne kadara kiralandığı ve yakıt masraflarının nasıl karşılanacağı bilinmiyor.

Adeta su gibi benzin yakan 4 bin motorlu makam araçları dün teslim edildi ama hala Genel Kurul beklemedeki konuları gündemine almadı. Bu durum sosyal medya üzerinde tepkilere neden oldu.