22 Ayar Bilezik Fiyatları Değer Katladı! Geçtiğimiz Yıl Bilezik Fiyatları Ne Kadardı?

Altın almak isteyen vatandaşlar fiyatların daha fazla yükselip yükselmeyeceğini merak ederken, geçtiğimiz yıl altın yatırımı yapan vatandaşların yüzü gülüyor. Peki 22 ayar bilezik gram fiyatı 1 yıl içerisinde ne kadar değişti? işte detaylar.

22 Ayar Bilezik Fiyatları Değer Katladı! Geçtiğimiz Yıl Bilezik Fiyatları Ne Kadardı?

ALTIN YATIRIMCILARININ YÜZÜ GÜLÜYOR

Altın fiyatlarındaki yükseliş ivmesi Cuma günü yerini düşüşe bırakırken, geçtiğimiz sene aynı döneme nazaran altın fiyatlarına göz atıldığında altın yatırımcılarının yüzünün güldüğü görülüyor. Geçtiğimiz yılın aynı döneminde 22 ayar bilezik gram fiyatı 243 TL civarında iken an itibariyle 22 ayar bilezik fiyatı 436 TL'ye yükselmiş durumda.

22 AYAR BİLEZİK FİYATLARI AĞUSTOS AYINA 409 TL İLE GİRİŞ YAPMIŞTI

Ağustos ayına 409 lira giriş yapan 22 ayar bilezik gram fiyatı 14 Temmuz'da 365 TL ile son bir ayın en düşük seviyelerini görmüştü. 7 Ağustos'ta yani bugün ise tarihi rekorlarına bir yenisini daha ekleyerek 455 TL'ye kadar yükselmişti. An itibariyle 22 ayar bilezik gram fiyatı 436 TL'den işlem görüyor.

GRAM ALTIN 471 TL'DEN İŞLEM GÖRÜYOR

Gram altın ise 471 TL'den işlem görüyor. Ağustos ayına 442 TL ile giriş yapan gram altın bugün 491 TL'ye kadar yükselerek rekr yenilemişti. Geçtiğimiz haftaya nazaran altın fiyatlarında %3.44 oranında artış görüldü. Geçtiğimiz sene gram altına yatırım yapan kişiler ise 210 liranın üzerinde kâr elde etmiş durumdalar.

GRAM ALTIN 1 YILLIK TABLO

GRAM ALTIN 10 YILLIK TABLO