10 Bankadan Kredi Faiz İndirimi (Ziraat-Vakıf-Halk-NG-TEB-QNB-Akbank-Şekerbank ve Katılım Bankaları)

10 bankadan ihtiyaç kredisinde vatandaşlara iyi haber. Bankalar tarafından yapılan açıklamada kredi faizlerinin düştüğüne , kredi başvurularının devam ettiğine yer verildi. İşte faiz indirimine giden bankalar.

10 Bankadan Kredi Faiz İndirimi (Ziraat-Vakıf-Halk-NG-TEB-QNB-Akbank-Şekerbank ve Katılım Bankaları)

Bankaların kredi indirim açıklamaları gelmeye devam ediyor.

Merkez Bankası 'nın politika faizini indirmesinin ardındna bankalar, kredi faizlerinde indirime gitmeye başladı. İhtiyaç, taşıt ve konut kredilerinde yapılan indirimler , vatandaşları bankalara yönlendirdi.

KORONA NEDENİYLE ZOR GÜNLER

Koronavirüs nedeniyle zor günler geçiren vatandaşlar , bu zor günleri atlatmak için bankalara müracaat ediyor. Zor günler geçiren vatandaşlar temel ihtiyaçlarını karşılamak için bankalara kredi başvurusu yapıyor. 

3 KAMU BANKASINDAN 0.49 FAİZLE KREDİ

Ziraat , Halk ve Vakıfbank 'tan 0.49 faizli ihtiyaç kredisi veriliyor. Geliri 5 bin TL 'nin altında olan tüm vatandaşlara 10 bin TL 'ye kadar verilen temel ihtiyaç desteği kredisinin hesaplaması ve başvuru detayları için TIKLAYIN

2 KATILIM BANKASI DA BAŞLATTI

3 kamu bankasının ardındna Ziraat ile Vakıf Katılım Bankaları dda 10 bin TL düşük faizli kredi veriyor. Başvuru bilgileri için TIKLAYIN

DİĞER BANKALARIN AÇIKLAMASI

Akbank tarafından yapılan açıklamada 0.99 faizli ihtiyaç kredisi başvurularının devam ettiğine , 60 aya kadar vade ile vatandaşlara kredi verildiği bildirildi. 

Qnb Finansbank tarafından yapılan açıklamada 60 aya kadar vade ile vatandaşlara kredi verildiği bildirildi. Kredi 0.89 faizle kredi veriyor. 

Şekerbank 'ın 60 aya kadar ihtiyaç kredisinde ise faiz oranı 0.79 olarak açıklandı. Şimdi al ödemelere 3 ay sonra başla şeklindeli  bayram kredisine başvurular Şekerbank şubelerinden, internet sitesinden yapılmaktadır. 

ING Bank tarafından yapılan açıklamada 60 aya kadar vade ile 0.79 faizli ihtiyaç kredisi verildiğine yer verildi. 

TEB tarafından yapılan açıklamada ise 0,89 faizli ihtiyaç kredisi verildiği bildirilid. 50 bin TL 'ye kadar 60 ay vade ile verilen ihtiyaç kredisinin başvurusu internet şubesinden yapılmaktadır.