1 Ekim İçin Hazırlık Yapın Diyen Ünlü Ekonomist Altın Fiyatları İçin Bombayı Patlattı İşte Zirveyi Göreceği Tarih ve Miktar

Ekim ayının ilk iş günü itibariyle uluslararası piyasalar oldukça hareketlendi. Altın büyük yükseliş gösterirken uzman isim yeni rakor için tarih verdi.

1 Ekim İçin Hazırlık Yapın Diyen Ünlü Ekonomist Altın Fiyatları İçin Bombayı Patlattı İşte Zirveyi Göreceği Tarih ve Miktar

Altın fiyatları dün itibariyle adeta uçuşa geçti. Bugünde yükselişine devam eden altın fiyatları hakkında usta ekonomist İslam Memiş yeni tahminlerde bulundu. Altının yükselişi için Ekim ayını işaret eden İslam Memiş’in dediği daha ekimin ilk iş gününden itibaren kendini gösterdi.

Daha önceki açıklamasında 1 Ekimi bekleyin diyen Uzman isim yeni bombasını patlattı.

Kasım ayı için yeni rekoru paylaşan İslam Memiş’in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde;

- Ekim ayının ilk haftasındayız. İlk işlem günündeki emtiaların yükselişi bugünde devam ediyor.

- Altının ons fiyatı iki hafta önce 1.615 dolara, son 2,5 yılın en düşük seviyesine kadar inmişti. Hızlı bir toparlanmayla karşınıza çıktı. Geçen haftayı 1.661 dolar seviyesinde tamamlayan altının ons fiyatı 1.702 dolar seviyesinde. Güçlü direnç seviyesi yukarıda 1.715, devamında 1.725 dolar seviyesi var. Bu seviye yukarı yönlü kırıldıktan sonra yeni direnç seviyeleri görmeye devam edeceğiz.

- Gram altında yükselişin devam ettiğini gözlemliyoruz.

- Gümüş fiyatlarındaki agresif şekilde yükselen fiyatlar çok önemli. Bir günde yüzde 9 gibi sert bir yükseliş var. Güne yüzde 1.21’lik değer kazanarak başladı.

- Gümüşün ekim ayındaki performası pozitif yönde.

- Benimle beraber Ekim ayını bekleyen yol arkadaşlarım, ekim ayının ilk gününde bu yukarı yönlü hareketleri görmeye başladı. Ekim ayı itibariyle bu pozitif görünümün devam edeceğini kasım ayında yeni rekorlar göreceğimizi söyleyebilirim.

- Gram altın TL fiyatı yeni zirveleriyle beraber kademeli yükselişlere devam edecek. Kasım ayı ortalarında yeni zirvelere göreceğiz. Ekim ayında yükseliş başladı. 1.020, 1.040, 1.060 derken kasım ayı ortalarında 1.200-1.280 zirvelerini göremeye devam edeceğiz.

- Yıl sonu ile ilgili ön görümde herhangi bir değişiklik yok.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /