Süleyman Soylu'dan Bekçi Paylaşımı ve Arka Sokaklar'daki O Sahneye Teşekkür

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'dan bekçi paylaşımı ve Arka Sokaklar Rıza Baba 'ya teşekkür geldi. Soylu, Arka Sokaklar'daki bekçi sahnesine teşekkür etti.

Süleyman Soylu'dan Bekçi Paylaşımı ve Arka Sokaklar'daki O Sahneye Teşekkür

Süleyman Soylu 'dan Bekçilik paylaşımı ve Arka Sokaklar Rıza 'ya teşekkür.

Kanal D ekranlarında yayımlanan Arka Sokaklar adlı dizide Zafer Ergin 'in canlandırıdğı Rıza Baba 'nın bekçilerle ilgili bölümü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'nun dikkatini çekti. Bakan Soylu  o sahneyi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Soylu, bekçi ile ilgili o sahneyi Twitter 'daki hesabı üzerinden  'Eyvallah Rıza Baba'  notu ile paylaştı.

TEPKİ TOPLAMIŞTI

Arka Sokaklar adlı dizide yayımlanan bekçi sahnesi tepki toplamıştı. Sosyal meyda üzerinde kısa sürede gündem olan o sahne sonrası önceki günkü bölümde özür mahiyetinde bir sahneye yer verildi. Bekçilerin küçük düşürüldüğü gerekçesiyle sosyal medyadan paylaşım yapanlar  İçişleri Bakanlığı 'na seslenmişti. 

Sevgililer Günü ekranlara gelen bölümde  polis memuru Arda, arabada sevgilisiyle  otururken bekçiler gelerek kimlik kontrolü yapmak istiyordu. Görüntülerde, otomobilin camını tıklatan bekçi, Arda'ya "Hoop hayrola", "İner misin aslanım arabadan", "Gel bakalım delikanlı şöyle", "Uzatma aslanım kimlik çıkart" diyordu.

İşte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun paylaştığı o yer:

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA