Samsun'dan Son Dakika Haberi: O Polis Hakkında Soruşturma Başlatıldı

Son dakika haberi: Sokağa çıkma yasağının olduğu gün polis ile bir vatandaş arasında çıkan tartışmada polis, aracından inmeyen sürücünün,"Seninle görüşeceğiz" demesi üzerine sürücüye yumruk attı. Olay sonrası polis hakkında soruşturma başlatıldı.

Samsun'dan Son Dakika Haberi: O Polis Hakkında Soruşturma Başlatıldı

Son dakika: O Polis hakkında soruşturma başlatıldı.

Samsun'da geçtiğimiz 12 Aralık Cumartesi günü meydana gelen olayda, coronavirüs tedbirleri kapsamında denetim yapan ve sokağa çıkma yasağının olduğu gün bir aracı durduran polis ekipleri, şoför ile tartıştı. Hafta sonu sokağa çıkma yasağını ihlal ettiği gerekçesiyle araç sürücüsüne ceza kesilmek istendi ve onun araçtan inmesi istendi. 

Samsunhaber. com'un iddiasına göre eşini hastaneye götüren kişiyi polis ekipleri, sokağa çıkma yasağı nedeniyle aracını durdurdu ve aşağı inmesini istedi.  Arabadan inmeyen sürücünün polislere,"Seninle görüşeceğiz" diyerek tehdit ettiği bildirildi. Bu söze sinirlenen polis ise sürücünün burnuna yumruk attı ve burnunu kırdı. 

Burnu kırılan sürücü, darp raporu alarak polisten şikayetçi oldu. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. İşte o anlar.

POLİS HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Söz konusu olay sosyal medya üzerinde kısa sürede yayıldı ve bazı vatandaşlar polise, bazı vatandaşlar ise araç sürücüsüne tepki gösterdi. Samsun Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada polis hakkında soruşturma başlatıldığını söyledi ve "12 Aralık 2020 Cumartesi günü sokağa çıkma kısıtlamasında ilimizde bir polis memurunun vatandaşa yumruk atması olayı ile ilgili adli ve idari soruşturma açılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” ifadeleri kullanıldı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA