Polislerin Şark Tayini Tercihleri Başladı Ama...

Polislerin 2021 yılı şark tayini tercihleri başladı. Ancak birçok polis, dün başlayan tercihlerde konulan 5 yıl şartının kaldırılmasını istiyor.

Polislerin Şark Tayini Tercihleri Başladı Ama...

Polislerin 2021 şark tercihleri başladı ama...

EGM tarafından geçen gün yapılan açıklamada 2021 yılı atama dönemi için tercihlerin 8 Şubat günü başlayacağına yer verildi. EGM bünyesindeki polisler, şark görevlerini yerine getirmek istedikleri şehirler için tercihlerini yapacak. Tercihlerini yapacaklar için sonuçlar Mayıs-Haziran ayında açıklanacak ve görev yaptıkları illerden ilişiğini kesecek polisler, şark görevinin çıkacağı şehirlere gidecek. Şark görev süresi olan polislerin de tercihleri alınacak.

5 YIL ŞARTI TEPKİLERE NEDEN OLDU

Şark tercihi yapacak birçok polis, bu sene getirilen 5 yıl görev yapmış olma şartını taşımadığı için tercihlerini yapamıyor.  Siz de aşağıdaki yorum kısmından şark tayinleri hakkında düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

TERCİHLER İÇİN SON GÜN

Tercihler 14 Şubat 2021 tarihine kadar devam edecek olup ana tercihler ile tercih dökümleri ise 15 Şubat ile 1 Mart 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Polislerin şark süreleri için TIKLAYIN