Polislere 3600 Ek Gösterge İçin Tarih

Polislere ek gösterge için son dakika haberi: Murat Polat , yaptığı açıklamada , polislere ek gösterge için seçim sonrasını işaret etti.

Polislere 3600 Ek Gösterge İçin Tarih

Polislere ek gösterge için tarih.

Yüz binlerce polis , 3600 ek göstergeyi bekliyor. AK Parti 'nin 24 Haziran seçim beyannamesinde olan polislere ek gösterge meselesi hakkında son dakika açıklaması. Gazeteci Murat Polat, bugün yazdığı yazısında polislere ek göstergenin seçimlerden sonraya bırakıldığını yazdı. 

"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan genel seçimlerde öğretmenlere, polislere ve din görevlilerine 3600 ek gösterge müjdesi vermişti." ifadeleri ile açıklamasına başlayan Polat, ikinci eylem planında sadece öğretmenlere ek göstergenin olduğunun altını çizdi. 

Yerel seçimlerden önce öğretmenlere ek gösterge verilecek. Murat Polat , bugün kaleme aldığı yazısında polislere ek göstergenin seçimlerden sonra verileceğini aktardı. 

SÜLEYMAN SOYLU 'NUN AÇIKLAMASI

Bakan Soylu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda yaptığı açıklamada, "Polislerle ilgili biz 3600 konusunda söz verdik, bunu en kısa zamanda yerine getireceğiz. Bu bir sözdür. Bu sözün arkasındayız” ifadelerini kullanmıştı. 

Polat, polislere 3600 ek göstergenin seçimlerden sonra gündeme geleceğini söyledi. İşte o yazı.

Ek göstergeden anında haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Kamubulteni.com  | Ankara