Polis Adaylarına Müjde Bugün Gelmişti! 10 Bin Polis Alımı Daha Yolda

En az lise ve dengi okullardan mezun 2 bin 500 polis adayı öğrenci alımıyla ilgili Polis Akademisi Başkanlığı bugün bir duyuru yayımlamış ve 26 ağustos'ta sona ermesi planlanan başvuru sürecinde değişikliğe gidildiğini bildirmişti.

Polis Adaylarına Müjde Bugün Gelmişti! 10 Bin Polis Alımı Daha Yolda

Polis Akademisi Başkanlığı'nın www.pa.edu.tr isimli internet sitesi üzerinden yapılan resmi duyuruda "2018 yılı PMYO ön başvuru işlemlerinin 13-26 Ağustos 2018 tarihleri arasında yapılacağı daha önce duyurulmuştur. Ancak ön başvuru tarihleri arasında Kurban Bayramı tatili olması sebebi ile başvuru ücreti yatırma işlemlerinde sıkıntılar yaşanması ve ön başvuru tarihlerinin uzatılması için yoğun talep olmasından dolayı ön başvuru ve ücret yatırma işlemleri 31 Ağustos 2018 tarihi saat 23.00’e kadar uzatılmıştır. Tüm adaylara ilanen duyurulur." ifadeleri yer almıştı.

Başvurularını yapamayan adaylar bu haberle sevinirken, 10 bin polis alımı için de Polis Akademisi Başkanlığı'nın duyuruya hazırlandığı bildiriliyor. Bilindiği gibi Akademi'den geçtiğimiz aylarda yapılan resmi duyuruda 23. Dönem POMEM Kapsamında en az önlisans mezunu 10 bin polis adayı alınacağı bildirilmişti. Akademi duyurusunda 2018 KPSS Lisans tarihleri işaret edilmiş ve daha sonrasında sürecin başlayacağı belirtilmişti. Kısa süre içerisinde POMEM başvuru tarihleri ve şartlarıyla ilgili yeni duyuru yayımlanması bekleniyor.

Gelişmelerden haberdar olmak, askeri personel, polis alımları, memur atamaları ile ilgili haberleri cep telefonunuza bildirim olarak alabilmek için kamu bülteni uygulamasını indirmeyi unutmayın.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA