EGM'den Adaylara Bekçilik Mesajı-Yeni Bekçi Alımı Ne Zaman?

Polis Akademisi 2020 yılı bekçi alımı için eri sayım devam ediyor. 8 bin 242 bekçi alımı için EGM , bekçilere mesaj yolladı ve sürecin hangi durumda olduğunu bildirdi. Peki yeni bekçi alımı ne zaman olacak? Mezuniyet şartı ne olacak? İşte detaylar.

EGM'den Adaylara Bekçilik Mesajı-Yeni Bekçi Alımı Ne Zaman?

Bekçi alımında adaylara mesaj gitti.

EGM 2019 yılı 8 bin 242 bekçi alımında süreç sona eriyor. Geçtiğimiz 4 Ocak 2020 günü bekçi alımında sözlü mülakat sonuçlarının açıklanması ile kazanan adaylar ile yedek adaylar belirlendi.

EĞİTİM DUYURUSU BEKLENİYOR

Bekçi alımında sözlü mülakat sonuçlarının açıklanmasının ardından sırada eğitimler var. Kazanan 8 bin 242 aday, önümüzdeki günlerde eğitime alınacak. 45 gün sürecek eğitimin ardından adaylar EGM bünyesinde bekçi olarak göreve başlayacak.

YEDEK ADAYLAR NE OLACAK?

8 bin 242 ASIL adaydan eğitime katılmayan ya da sağlık aşamasından geçemeyen adayların yerine yedek adaylar çarılacak. Yedek aday duyuruları ise , adayların eğitime alınmasının ardından gelecek.  Aşağıdaki yorum kısmından yedek sıranızı ve şehri yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişi yapabilirsiniz.

Yedek aday duyurusu geldiği anda bildirimle haberdar olmak için kamu bülteni mobil uygulamasını indirin.

EGM MESAJ YOLLADI

EGM İl Emniyet Müdürlükleri tarafından bekçiliği kazananlara mesaj gönderilmeye başlandı. İşte o mesaj:

"Polis Akademisi Başkanlığınca Çarşı ve Mahalle Bekçiliği sınavını asil olarak kazandığınız bildirilmiştir. Sağlık Kurulu Rapor işlemleri için 4 adet vesikalık fotoğraf, nüfus cüzdanınızın aslı ve bir adet fotokopisini yanınızda hazır bulundurmanız gerekmektedir. Müdürlüğümüzde görevlendirilen sorumlu personelin müracaat işlemleri için sizinle irtibata geçmesini bekleyiniz.

Konuya ilişkin diğer bilgilendirmeler sms yoluyla yapılacaktır."

YENİ BEKÇİ ALIMINDA SÜREÇ

8 bin 242 bekçinin eğitime başlamasının ardından yeni dönem bekçi alımı için çalışma başlatılacak. Özellikle birçok ilde köylere de bekçi alımı yapılacak. Peki siz hangi şehre bekçi alımı bekliyorsunuz. Aşağıdaki yorum kısmından yeni bekçi alımı beklediğiniz şehri yazabilir diğer adaylarla bilgi alış verişi yapabilirsiniz.

Yeni dönem bekçi alımını bekleyenler bu sayfada >>  TIKLA KATIL

BEKÇİ ALIMINDA MEZUNİYET

Yeni bekçi alımı da geçen sene olduğu gibi lise mezunu adaylar arasından olacak. Peki sizce ilkokul mezunu alım olmalı mı? Taleplerinizi aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

BEKÇİ ALIMI BAŞVURUSU BAŞLADIĞI ANDA HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN