Bekçi Alımında Flaş Gelişme ! (Sonuç Açıklama Tarihi Değişti-Soru ve Cevap Kitapçığı)

Polis Akademisi ile MEB'den son dakika bekçi alımı duyurusu geldi. Yapılan açıklamada sınav soru ile cevapları erişime açılırken sınav sonuç açıklama tarihinin değiştiğine yer verildi.

Bekçi Alımında Flaş Gelişme ! (Sonuç Açıklama Tarihi Değişti-Soru ve Cevap Kitapçığı)

Polis Akademisi Başkanlığı önceki gün bekçi alımı hakkında bir duyuru yayımladı.

Akademi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda 7 bin bekçi alımında sınav itirazlarının tarihlerine ve itirazların ne zaman yapılacağına yer verildi. Ancak söz konusu açıklamada dikkat çeken bir kısım daha var.  

TARİHLER DEĞİŞTİ

Akademi Başkanlığı 'ndan daha önce yayımlanan duyuruda bekçi alımı sınav soru ile cevaplarının 22 Ekim günü erişime açılacağına yer verildi. Ancak soru ve cevaplar önceki gün yayımlandı. Öte yandan bekçi alımı yazılı sınav sonuçları açıklama tarihi de değişti.

A kitapçığı soru ve cevap anahtarı için tıklayınız.

B kitapçığı soru ve cevap anahtarı için tıklayınız.

SINAV SONUÇLARI AÇIKLAMA TARİHİ

Polis Akademisi 'nden daha önce yapılan açıklamada sınav sonuç açıklama tarihi ile ilgili, sonuçların 7 Kasım 2018 günü Polis Akademisi ile Milli Eğitim Bakanlığı resmi sayfalarında yayımlanacağına yer verildi. Ancak önceki gün akşam saatlerinde Akademi resmi sayfasından yayımlanan yeni duyuruda sınav sonuçları için şu ifadelere yer verildi:

"Sınav sonuçları 26 Ekim 2018 tarihinde açıklanacak olup, sınav sonuçlarına yapılacak itirazlar 30 Ekim 2018 tarihi saat 17.00‘a kadar aynı usullerle yapılacaktır."

YENİ 10 BİN BEKÇİ ALINACAK

7 bin bekçi alımı için yazılı sınav sona erdi ve spor ile sözlü mülakat için geri sayım başladı. Bu aşamaların da sona ermesinin ardından Akademi, 10 bin yeni bekçi alımı için ilana çıkacak. İlan yayımlandığı anda bildirim alarak haberdar olmak, 7 bin bekçi alımı sürecinden haberdar olmak için;

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  | Ankara