7 Bin Bekçi Alımında Adaylara Şok.!

Polis Akademisi Başkanlığı 7 bin yeni bekçi alımı yapıyor. Önceki gün bekçi alımı mülakat tarihleri açıklaması geldi. Açıklanan tarihlerde adaylara çok kısa süre verildi. Adaylar mülakatlar için kısa süre verilmesine tepki gösterdi.

7 Bin Bekçi Alımında Adaylara Şok.!

7 bin bekçi alımı için spor mülakat tarih ve yer duyuruları önceki gün geldi. Spor mülakatı duyurusu ile adayların sözlü mülakat ve spor aşaması tarihleri belirlendi.

Geçtiğimiz yıl yapılan bekçi alımında spor mülakatı ile sözlü mülakatlar ayrı tarihlerde yapılmıştı. Öte yandan önceki yıl alımlar İl Emniyet Müdürlükleri Personel Daire Şubeleri tarafından yapılmıştı. Bu yıl ise ilanı Polis Akademisi Başkanlığı yayımladı ve seçim aşamaları Akademi tarafından koordine edildi. MEB tarafından yapılan yazılı sınav ise geçtiğimiz gün açıklandı.

SPOR-SÖZLÜ TARİHLERİ AÇIKLANDI

Önceki gün Polis Akademisi tarafından yayımlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Fiziki Yeterlilik Sınavı ve Sözlü Sınavına Katılacak Adayların Sınav Merkezleri ile Tarihleri Açıklandı.

1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Giriş Sınavı kapsamında adaylar fiziki yeterlilik sınavı ve sözlü sınavına katılacakları sınav merkezlerini T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir.  İlan edilen tarihte ve sınav merkezinde adaylar fiziki yeterlilik sınavına ve sözlü sınava katılacaklardır. Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan duyuru tebliğ niteliğindedir. 

Adaylar Sınav Merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmamaları gerekmektedir. 

SINAV GİRİŞ BELGELERİ

ADAYLARA KISA SÜRE VERİLDİ-HAZIRLIKSIZ YAKALANDILAR

Adaylar,  spor mülakatı tarihleri açıklandıktan sonra kendilerine en azından bir iki hafta spor için süre verileceğini bekliyordu. Ancak Polis Akademisi yayımladığı duyuruda mülakatların 30 Ekim günü başlayacağına yer verdi. Aynı gün spor yapılacak ve sözlü mülakatlar yapılacak. Önceki yıl yapılan alımda adaylar spor aşamasına rahat şekilde hazırlanmıştı. Ancak bu yıl spor mülakatları yazıı sınav sonucundan hemen sonra  yapılacak.

Bekçi-Polis PÖH ve tüm alımlar Kamubulteni.com da olacak. Siz de aşağıdaki linklerden ücretsiz olarak mobil uygulamamızı indirin ve ilanlardan bildirim alarak haberdar olun.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER