Son Dakika Haberi: Ziya Selçuk'tan Okulların Açılmasında Yeni Açıklama

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk bir son dakika açıklaması yaptı ve okulların açılmasına değindi. Bakan, okulların açılmasının peyderpey devam edeceğini söyledi.

Son Dakika Haberi: Ziya Selçuk'tan Okulların Açılmasında Yeni Açıklama

Son dakika haberi: Milli Eğitim Bakanlığından okulların açılması açıklaması.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk bir son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Selçuk tarafından yapılan açıklamada okulların peyderpey açılmaya devam edileceğine yer verildi. 

"Uygulamadır, atölyedir, tecrübedir, deneyimdir ve yaşantıdır. İşte bu 156 atölye özellikle öğrencilerin becerilerini geliştirerek, çocukların hayatını çok zenginleştirecektir. Öğrencilerin kişiliklerini geliştirme, meslekleri tanıma konusunda da çok büyük mesafe almasını sağlayacaktır. Açılan okul ve atölyelerin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diyen Bakan Selçuk, okulların açılması hakkında şunları söyledi:

"Okul bir hayat sahnesidir. Yaşam alanıdır. Çocukların sosyalleşmesinde şahsiyetlerinin gelişmesinde etkisi asla yadsınamaz. Bu çerçevede sağlık anlamında herhangi bir riske girmeden, sadece bilimin verileriyle hareket ederek okullarımızı peyderpey açmak noktasında kararlılığımız devam ediyor. Uzaktan eğitim yüz yüze eğitimden daha meşakkatlidir, daha zordur. Bu zorluğu gönülden destek vererek yukarıya taşıyan arkadaşlarıma emekleri için teşekkür ediyorum."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA