Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan 20 Bin Yeni Öğretmen Atama Takvimi ve Yaz Tatili Tarihi Açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk 'tan 20 bin öğretmen ataması ve yaz tatili tarihi açıklaması geldi. Ziya Selçuk 'un açıklaması haberimizin devamında.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan 20 Bin Yeni Öğretmen Atama Takvimi ve Yaz Tatili Tarihi Açıklaması

Son dakika : ziya Selçuk 'tan yeni öğretmen ataması açıklaması.

Ntv 'ye konuk olan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk , gündeme ilişkin konuları değerlendirdi ve öğrencilerin uzaktan eğitimleri için detayları aktardı. Bakan Selçuk , öğretmen atamaları meselesine de değindi. 

SINAVLAR ve UZAKTAN EĞİTİM 

Uzaktan eğitim ve sınavlara değinen Selçuk, "Biz sınavlar konusunda ertelenmesi konusunda bir karar verecek olursak bizim olasılıklar içinde gördüğümüz bir konu olur. Öğrencilerin gireceği sınavlarda okulların açık olduğu zaman işlenen sorularını sınav paketimiz de var, tüm konuları işleyen soru paketimiz de var. Şu anda bizim erteleme gibi bir konu masamızda yok. Bilim Kurulu ile bağlantılı olarak değerlendiriyoruz. Her koşulda tedbirimizi almamız gerekiyor.

Uzaktan eğitim ile alınan konular sınava dahil olmayacak, yüz yüze eğitimde alınan konular sınava dahil olacak. Sadece okul açıkken işlenen konulardan sınav olacak.

Öğrenciler bu dersleri izlerlerse ve erişmek isteyeceği her içerik EBA'da var. Sadece uzaktan eğitimle beklentiler karşılanamaz. 20 dakikalık dersler olacak, öğretmenler anlatacak.

YAZ TATİLİ GEÇ Mİ BAŞLAYACAK?

Her türlü senaryo ile çalışmamız var. Her türlü çalışmamız ve altyapımız var. Hayat devam ediyor, sükunet içinde, tedbirlerimiz alarak gereğini yaptığımız kanaatindeyim. Her hafta etkinlik önerileri yayımlıyoruz. Okulun açıldığı ilk gün teneffüs 40 dakika olacak. Meslek liselerinde maske üretimine başladık. Maskeleri piyasaya göre çok ucuza üretiyoruz.

ÖĞRETMEN ATAMA AÇIKLAMASI

Bakan Selçuk 20 bin yeni öğretmen ataması ile ilgili "Öğretmen atamalarıyla ilgili bir takvim açıklanacak." dedi.

ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ YAYIMLANDIĞINDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN