MEB'in Yaz Okulu Açıklamasının Detayları Netleşmeye Başladı

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, dün yapmış olduğu açıklamada önümüzde ki yaz tatilinde BİLSEM'ler yaz okullarının açılacağını duyurmasından sonra. yaz okulunun detayları netleşmeye başladı..

MEB'in Yaz Okulu Açıklamasının Detayları Netleşmeye Başladı

Milli Eğitim Bakanı koronavirüs gölgesinde başlayan ve yüz yüze devam eden eğitim öğretim yılında salgın döneminde yaşanan öğrenme kayıplarının telafisi için çalışmalarına hız verdi. Bakanlığın 81 ilde öğrenme eksiklerinin tespiti için kapsamlı araştırma yapılacağı kararıdan sonra şimdide yaz okulu kararı alındı.

Öğrenciler istedikleri illerde yaz okullarına katılabilecekler

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, dün yapmış olduğu açıklamada 2021 - 2022 Eğitim Öğretim yılının tamamlanmasından sonra önümüzdeki yaz ayında yaz okullarının açılacağını duyurmasından sonra şimdide yaz okulu açıklamasının detayları netleşmeye başladı. Bakan Özer öncelikle öğrencilerin bu yaz okullarına istedikleri şehirlerde katılabileceğini duyurdu.

Matematik yaz okulları açılacak

Açıklamalarını sürdüren Bakan Özer, yaz okulu kapsamında 4'üncü sınıftan 12'nci sınıfa kadar destekleme ve yetiştirme kursları kapsamında tüm il ve ilçelerimizde matematik yaz okullarının açılacağını sözlerine ekledi.