MEB Açık Lise Sınav Sonuçları ve Yeni Dönem Kayıt Tarihleri AÖL

Milli Eğitim Bakanlığı Açık Lise sınavının ardından sonuçlar beklenmeye başladı. Peki AÖl sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖL yeni dönem kayıtları ne zaman yapılacak? İşte detaylar.

MEB Açık Lise Sınav Sonuçları ve Yeni Dönem Kayıt Tarihleri AÖL

AÖL sınav sonuçları açıklama tarihi ve yeni dönem kayıt tarihi.

Milli Eğitim Bakanlığı Açıköğretim Lisesi sınavları geçtiğimiz ay yapıldı. Yapılan sınavın ardındna sonuçların açıklanması için bekleyiş başladı.

SINAVLAR 25-26 TEMMUZ

Milli Eğitim Bakanlığı AÖL tarafından yapılan açıklamada sınavların 25-26 Temmuz günlerinde yapılacağına yer verildi. Sınavlar yapıldı ve yüz binlerce öğrenci, açık lise sınav sonuçlarının açıklanmasını beklemeye başladı. Öğrenciler, sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını internet üzerinden aramaya , sınav sonuçlarının ardından 3. dönem kayıtlarının ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı.

SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN?

Açıköğretim Lisesi sınav sonuçlarının önümüzdeki hafta açıklanması bekleniyor. Sonuçların 17-18 Ağustos 2020 günlerinde duyurulması bekleniyor. 

YENİ KAYITLAR NE ZAMAN?

MEB 2020-2021 eğitim öğretim yılı Açık Lise kayıtlarının ise 2. dönem sonuçlarının açıklanmasının ardından başlaması bekleniyor. Ağustos ayının son haftasında kayıtların başlaması bekleniyor.

AÖL DUYURULARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN