Ara Tatilden Sonra Okullar Açılacak mı? Ziya Selçuk'tan Flaş Açıklama

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Twitter adresinden açıklama yapan Ziya Selçuk, "Salgının yükselişi, eğitimi zora sokuyor" dedi.

Ara Tatilden Sonra Okullar Açılacak mı? Ziya Selçuk'tan Flaş Açıklama

Okullar açılmayacak mı?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk bir son dakika açıklamasında bulundu. Twitter adresi üzerinden bir açıklamada bulunan Bakan Selçuk, birgün Kızılay'a doğru yürüdüğünü , birçok kişinin maskelerinin çenelerin altına indiğini söyledi.  Salgının arttığını, , bu yükselişin eğitimi zora soktuğunu söyleyen Bakan Selçuk şu ifadeleri kullandı: "Uyarılara rağmen çene altına inmiş maskeleri ve unutulan sosyal mesafeleri görünce çocuklarımızı okullarda güvende tutmak için çabalayan meslektaşlarım adına çok üzüldüm. Salgının yükselişi eğitimi zora sokuyor, kurallara uyalım."

Bakan Selçuk'un bu açıklamasının sonuna eklediği salgının yükselişi, eğitimi zora sokuyor ifadesi, birçok kişinin aklına okullar acaba açılmayacak mı? sorusunu getirdi. Ancak bu konuda bir açıklama ve bilgi yok. Pazartesi başlyan ilk dönem ara tatili Cuma günü sona erecek ve geçen haftalarda okullarda yüz yüze eğitim alan öğrenciler önümüzdeki hafta 23 Kasım günü okullarına gidecek. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA