Yok Böyle Bir Şans

ABD'de şans oyunu oynamak isteyen 40 yaşındaki Josh Buster, market personelinin yaptığı küçük hata sayesinde 12 milyonda 1 ihtimalin gerçek olmasıyla milyoner oldu.

Yok Böyle Bir Şans

ABD´de yaşayan, Josh Buster, şans oyunu oynamak için bir markete gitti.  Mega Millions adı verilen numaraların rastgele seçildiği hızlı seçim ile beş oyun oynayan Buster´a market çalışanı yanlışlıkla bir oyun verdi. Buster diğer dört oyunu da ayrı bir bilete yazdırdı. Böylece milyonerlik yolunda önü açılan Buster basit bir hata sayesinde 1 milyon dolar kazandı. 40 yaşındaki talihli önce buna inanmakta zorlandığını belirterek, “Doğru numaralara sahip olduğumdan emin olmak için piyango numaralarını Google'da aradım" dedi.

İnternet sitelerine göre, Mega Millions oyununda 1 milyon dolarlık ödülü kazanma ihtimali 12 milyon 607 bin 306'da bir. Ödülü kazanan talihli, ödülü ile arabasının ve annesinin ev kredisini ödeyeceğini, emekliliği için birikim yapacağını belirtti.  Ayrıca, "Hayattaki stresimin çoğunu azaltacak. Artık finansal endişeler yok" dedi.