Tecavüz Edip Yakmak İstedi ! Fakat Kendi Yandı

Eşini kaybetmiş 35 yaşındaki kadın 42 yaşındaki bir adamın fiziksel saldırısı ve tecavüzüne uğradı, talihsiz kadın kendisini yakmak isteyen adamı ateşin içine çekerek ölmesine neden oldu.

Tecavüz Edip Yakmak İstedi ! Fakat Kendi Yandı

Tecavüz Edip Yakmak İstedi ! Fakat Kendi Yandı

Eşini kaybetmiş 35 yaşındaki kadın 42 yaşındaki bir adamın fiziksel saldırısı ve tecavüzüne uğradı, talihsiz kadın kendisini yakmak isteyen adamı ateşin içine çekerek ölmesine neden oldu. Korku filmi gibi olay Hindistan Kolkata'da meydana geldi.

Eşini kaybeden 35 yaşındaki kadın çocukları okuldayken 42 yaşındaki bir şahsın darp ve tecavüzüne karşı koyamadı. Sapık daha sonra kadının üzerine benzin dökerek yakmak istedi, fakat tecavüzcünün vahşi planı umduğundan farklı ilerledi. Kadın adamı da alevlerin içerisine çekince, hem kadın hem adam yanmaya başladı. Olayı fark eden çevredekilerin müdahalesiyle kadın ve adam söndürüldü. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan kadının tedavisi devam ederken, sapığın hayatını kaybettiği öğrenildi. Tecavüz olayları Hindistan'da oldukça yaygın.  Ülkede nüfusun kalabalıklığını bahane eden adalet sisteminin yetersizliği tepkilere neden oluyor. Bazı tecavüz vakaları onlarca yıl çözülemiyor.