Tarlada İlişkiye Giren Çift Çamura Saplandı: İmdada Çekici Yetişti

İngiltere'de meydana gelen olay tüm dünya basınında yankı buldu. Bir tarlaya fantezi için giden çiftin aracı çamura saplı kaldı.

Tarlada İlişkiye Giren Çift Çamura Saplandı: İmdada Çekici Yetişti

Tarlada ilişkiye giren çift çamura saplandı.

İngiltere'de meydana gelen olay tüm dünya gündeminde geniş yer buldu. Fantezi yapmak için bir tarlaya giden ikilinin başına gelenler oldukça eşine az rastlanan bir durum oldu.

İngiltere'nin Milton Keynes adlı kentinde meydana gelen olayda bir çift, arabasını tarlaya çekti ve burada cinsel ilişkiye girdi. Çift cinsel ilişkiye girdiği sırada araba çamura saplandı. Büyük şoka uğrayan ç.ift hemen durumu polis ekiplerine bildirdi. Bölgeye gelen polisler, arabanın çamurdan ancak çekici ile ç.ıkarılabileceğini söyledi ve bölgeye çekici çağrıldı. Bölgeye gelen çekici, çamura sağlanan aracı çıkardı. Aracı çamurdan çıkaran çekicinin ait olduğu şirketin sahibi, sosyal medya üzerinden o anların fotoğrafını paylaştı ve açıklamasında  "Bu güne kadar, en komik yardım çağrısını" ifadelerini kullandı. İşte o paylaşım:

YÜZLERİNİ MASKE İLE KAPATTILAR

Tarlada ilişkiye giren kadın ile adam ise kimsenin kendilerini tanımaması için yüzlerini maske ile kapattı. Araç sıkıştığı yerden çıkarıldı ve olay yerine tarlanın sahibi geldi. Polis , ikiliye izinsiz arsa kullanımından para cezası kesti.