Sosyal Medya Devi Haline Gelen Tiktok'un Sahibi Telefon Pazarına da Girdi

Çin merkezli Tiktok'un sahibi ByteDance, ilk akıllı telefon modelini Çin'de satışa sundu. İşte Jianguo Pro 3 ismiyle Çin'de satışa sunulan telefonun fiyatı ve dikkat çeken özellikleri.

Sosyal Medya Devi Haline Gelen Tiktok'un Sahibi Telefon Pazarına da Girdi

ABD merkezli Musical.ly 'i satın alarak ismini Tiktok olarak değiştiren ve dünya çapındaki viral reklam kampanyalarıyla sosyal medyanın en çok kullanılan uygulamalarından biri haline gelen Tiktok'un sahibi ByteDance, bu sefer de mobil cihaz sektörünü karıştırmaya hazırlanıyor.

Bir kaç yıl içerisinde ABD'de kongrenin dahi tartışma konusu haline gelen Tiktok'un abone başarısıyla adından sıkça söz ettiren ByteDance, Smartisan markası altında “Jianguo Pro 3” isimli akıllı telefonunu duyurdu. 6.39 inç Full HD Amoled ekrana sahip cihazın Snapdragon 855+ kullandığı belirtildi. 128 GB ve 256 GB'lik depolama seçenekleriyle raflardaki yerini alan Jianguo Pro 3 Hızlı Şarj 4+ 18 W desteğine sahip. 4 bin mAH değerindeki bataryalı cihazın 8 ve 12 GB ram seçenekleri de bulunuyor.

 4 adet arka kamerayla dikkat çeken telefon Çin'de 412 ve 511 dolar etiketlerle piyasaya sürüldü. Cihazın farklı ülkelerde satışa sunulup sunulmayacağı ise henüz netleşmiş değil.