Skandal Yazı: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Suikast İması

CIA' lakaplı Stratfor, Barış Pınarı Harekatı sonrası skandal bir yazı kaleme aldı. Stratfor kaleme aldığı yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın aracını kullanıdı ve suikast imasında bulundu.

Skandal Yazı: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Suikast İması

Skandal yazı :Cumhurbaşkanı Erdoğan 'a suikast imalı yazı yazıldı.

FETÖ 'nün hain darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın uçak koordinatlarını 3 defa yayımlayan ve Rusya 'dan aldığımız S400 Hava Savunma Sistemleri ile ilgili  "S-400'leri nasıl yok edeceğiz" şeklinde bir analiz yapan gölge CIA' lakaplı Stratfor, Barış Pınarı Harekatı 'nın başlaması sonrası bir skandal yazı daha kaleme aldı.

Erdoğan'ın aracını kullandılar ve suikast iması 

"Araç kaynaklı bir siber saldırı için hazır mısınız?" başlıklı bir yazı yazan Stratfor, söz konusu skandal yazıda Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ı hedef aldı.

'Senaryo' şeklinde yazılan ve gerçeği yansıtmadığı belirtilen makalede bir ülke başkanının aracına yönelik siber saldırı sonucu başkanın yaşadığı zor durum kaleme alındı.

Yayınlanan yazının görselinde ise  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan' ın makam aracına yer verildi. İşteo fotoğraf >>

Yazıda suikast senaryosuna şu şekilde yer verildi:

"Koruma ekipleri bir aracın, maksimum hızını, dönme çapını, çeşitli durumlarda aracın fiziksel olarak nasıl tepki verebileceğini bilir. Ancak ne yazık ki, siber tehditlere karşı ne yapılacağını ve bu siber tehditlere karşı alınacak tedbirleri bilmiyorlar. Günümüz teknolojisi ile bu artık olasılık dahilinde. Amazon'dan (alışveriş sitesi) satın alabileceğiniz 100 dolarlık ekipmanla bunlar yapılabilir. Hatta Amazon'dan satın alacaklarınız yasadışı da değil."

TEPKİLER SONRASI FOTOĞRAF DEĞİŞTİRİLDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın makam aracını görseline  koyan  Stratfor, gelen yoğun tepkiler sonrası bu görseli değiştirdi

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA